vlex Публикувано Март 3, 2006 Публикувано Март 3, 2006 Еми пичове не е нещо великолепни нито нещо забележително ама има няколко видео урока които успях да сместя в скромните 2 гб на датата Иначе също така там има и Guitar Pro 5 със RSE-то и сериал ако някой все още го няма... Еми тва е Адреса си е http://vlex.be Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 (Редактирано) по-неприятно нещо от видео-урока на ингви по блус не бях чувал тази година което не означава, че ингви е лош китарист Редактирано Март 3, 2006 от kitaratapesho Цитирай
Black Bird Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 (Редактирано) по-неприятно нещо от видео-урока на ингви по блус не бях чувал тази година което не означава, че ингви е лош китарист Редактирано Март 3, 2006 от Nalbantov Цитирай
vlex Отговорено Март 3, 2006 Автор Отговорено Март 3, 2006 Ми в общи линии тоя е един от първите дет свалих и понеже го свалях доста време през мулето сърце не ми даде да го изтрия... инак имамоще доста ама няма де да ги навра... тъпаците от дата дават по 250 на акаунт а аз понеже съм към хомолан имам 2гб но въпреки сичко пак е доста малко мястото :read: Еми надявам се да съм помогнал поне малко Цитирай
motorbreath Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 браво за уроците яко ще си сваля някои като си платя нета че сега нямам много мерси Цитирай
vlex Отговорено Март 3, 2006 Автор Отговорено Март 3, 2006 А ся тамън съм ви обърнал внимание към уроците я кажете като някой си свали урока на Alexi Laiho свирят откъм средата нататък няква песничка предполагам че си е на Чилдрън оф бодъм ама нз как се казва.. Ае ако някой го свали и я знае да свирка :read: Цитирай
Black Bird Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Много добър сайт. Евала!!! п.с не говорете за Ингви... Много сте далеч...не ви приляга да обиждате Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 никой не е обидил ингви - просто това е нещо като спийд метъл блус - никаква стилистика а и далеч или не всеки има право на мнение айде със здраве петър Цитирай
Black Bird Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 никой не е обидил ингви - просто това е нещо като спийд метъл блус - никаква стилистика а и далеч или не всеки има право на мнение айде със здраве петър всеки има Цитирай
rockstar666 Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Защо Влекс,вместо да тегли и качва тези ,които имат още видео уроци не му ги изпратят та човека само да ги качва,мисля,че идеята е добра,а и къде,къде по-бързо става така тегленето! Иначе относно сайта: Цитирай
vlex Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 Хъм тя идеята ок добра ама мн шитаво стана работата с датата! Аз съм юзърче на хомОлан и за тва си имам 2 гб без да плащам ама ако някой ми изпрати урок над 250 мб ще се наложи да се цепи в такъв случай... А тва струва ми се е леко цигания и гавра с урока А относно сайта мерси мерси Цитирай
vlex Отговорено Октомври 29, 2006 Автор Отговорено Октомври 29, 2006 Нях нях нях отминаха изпълнените с грижи дни когато имах само 2гб Ако някой има нещо което може да сподели нека дава аз ще качвам Сега има и един урок на Сач ама нямам време да сложа едно линкче Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 само да попитам дали си сменил файл-а на урока за импровизацията, че оня беше само половината.... и бай дъ уей ако по ай си кю можеш да получаваш от мен няма да е проблем да споделя скромната си колекциика от около 50-60 видеота с уроци Цитирай
vlex Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 Mи за съжаление съм го изтрил, но при мен си върви, само дето по едно време явно има няква загуба на информация и почва да бави, прескача и после пак е ок... За жалост надали ще го тегля пак от мулето, но виж за иск с удоволствие ще посъбера още урочета Цитирай
Recommended Posts