rptlonfire Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 (Редактирано) Здравейте на всички...имам няколко въпроси относно гласа ми... Значи на 17 години съм, занимавам се с хип хоп по принцип, но това не е от значение... и така като си правя някви фрийстайлчета със приятели..гласа ми звучи някво все едно ми е запушен носа знам, че това не е пеене де..но е много гадно искам да го премахна да ми е чист гласа.. Тук може да чуете за кво става въпрос - Аз съм първи, като цяло не е добре, но просто давам няква мостра дори да не слушате такова нещо на Атила ще се изкефите мисля се тая да преминем на там Другото, което е като записвам имам чувството, че гласа ми звучи детски има ли някви философий да ми мутира гласчето в по мъжествено..... Значи и 3тия ми въпрос е относно практиката ... по принцип сутрин като се сабудя ставам мия си очите, ям нещо правя си кафе и отивам пред микрофона и си правя някви работи..та някъв съвет за практиката и със загрявката? Адски много ще съм благодарен ако някой ме насочи и сега чета тук всеки тема из форумчето. Благодаря,предварително. Мир и Любов за всички \\// Редактирано Септември 14, 2010 от rptlonfire Цитирай
7thString Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 По първия проблем мога да ти дам съвета, който ми даде една приятелка Вероятно се дължи, че "изпускаш" много въздух през носа вместо през устата и звучи малко... мънкащо. Старай се каквото излиза да излиза през устата Може би някой ще даде по-адекватен съвет, но при мен това помогна що годе Един интересен пиниз е да си сложиш точно пред лицето нещо твърдо - примерно дъска за рязане - направо си опираш носа в нея и така пееш - по тоя начин звука се отразява и чуваш 100% това, което излиза от устата, а не тва, дето "чуваш" вътрешно. Цитирай
rptlonfire Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 Сърдечно, благодаря Цитирай
Recommended Posts