emilov_opel Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 (Редактирано) Бее , то не е за казване как съм я омурдарил схемата ..... входният резистор 39к е 2-3ком и имам преди него полеви с общ дрейн... , предполагам , че тогава не е имало полеви , и за това са я направили така / емитерни резистори естеств. - нула ома ... кой за Бога сслага емитерни , и кой му пука за термостабилизация ... Нали и без това ома ООВ по ток с базовите резистори . това е блуссс! Фактически работя по втората схема , сички кондензатори са ми 0,1 микро керамични . Кажете диодите само като са точкови как е , стават ли , пробвах силициеви - губи се състейна ... маани за изкривяванията които ептем изчезнаха ... (курвалар -хава ) Редактирано Септември 12, 2010 от emilov_opel Цитирай
L.K. Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 Емитерните резистори не ги махаш, а им връзваш един електролитен паралелно. 10-20 микрофарада по памет. Цитирай
Recommended Posts