damian_7 Публикувано Септември 10, 2010 Share Публикувано Септември 10, 2010 Здравейте, имам нужда от барабанен марш като музикален файл. В смисъл работя в училище и директорката ми иска съпровод за откриването на учебната година. Тъй като не мога сам да го направя, се налага да търся помощ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 колко такта и какво темпо ??? само барабанче или с чинели и бас барабан? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
damian_7 Отговорено Септември 10, 2010 Автор Share Отговорено Септември 10, 2010 В един сайт намерих подобен клип, в който имаше маршируващи войници, мисля че беше някакъв парад. Но качеството беше доста лошо. По Георгеовден имаше подобни изпълнения с честване деня на войската. Доколкото разбирам участват само барабани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 ок тая вечер като се прибера ще видя кво мога да свърша Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts