Notko Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Наскоро посетих един магазин в София в който имаше такава техника - колони, усилватели и т.н., направиха ми впечетление доста ниските цени в сравнение с други марки. Кажете нещо за тази фирма, защото ако колоните им са добри сериозно мисля да си взема. Цитирай
chlen Отговорено Септември 10, 2010 Отговорено Септември 10, 2010 Най-добре вземи със себе си 2-3 CD-та с любимата ти музика и ходи в магазина да ги преслушаш, след това чуй други марки/модели, в други магазини и сам прецени дали са добри или не. Иначе аз съм доста скептичен към марки като Koda, Thunder и т.н. Но не съм ги слушал не мога да дам мнение. 99% съм убеден обаче, че за същите пари на старо може да се вземе техника, коята е поне една класа отгоре... Цитирай
Shagrath86 Отговорено Септември 10, 2010 Отговорено Септември 10, 2010 Зависи за какво са ти тия колони. Имам такива и си ги харесвам, ама за смесване - . Те и за слушане на музика не са идеални, но ако не си много претенциозен, стават. Другия плюс е, че ако ги омаскариш нещо, няма да те е яд за тия 300 лева примерно . Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Септември 11, 2010 Отговорено Септември 11, 2010 Евтина китайска фирма с ниско качество на продуктите си. Нещо като "Thunder". Нямат нищо общо с американската фирма "Кода". По-добре си избери нещо друго. Какво точно си търсиш? Цитирай
Recommended Posts