Guest Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Благодаря на всички, които писаха, помогнахте Към средата на седмицата ще ми докарат локинг нът и струни (10х, Марто), та ще пробвам да постегна китарата. Ще пиша какви са резултатите. Знам, че варианта с локинг нът е доста по-скъп, но просто болтче такова не успях да изровя из нас, а и нямах време да ходя по магазините Очаквайте включване скоро Отново, мерси на всички! п.п. vlex, можеш ли да качиш снимка на този твой нът и да дадеш малко инфо (може и на ЛС), че ми стана интересно какво точно представлява тази 'регулация на височината' Цитирай
vlex Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Еми щом държите ей го добикът ми посредством двата шестограма които нз дали се различават но са си в дупките се повдига едната съответъно двете страни на нъта и оттам и струните... Еми забавно е П.П. на снимката са и трите лок-а здрави Не се подлъгвайте сега не е така Еми тва е от мен Айде и със здраве Цитирай
KingdomX Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Вие хора нормални ли сте тва е най обикновен болт със най обикновена резба.... и с наи обикновен лимбус сигурно Цитирай
vlex Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Е никой ли не знае отде може да се намери подобна стопмашина?! :read: Цитирай
TerminalFrost Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Е никой ли не знае отде може да се намери подобна стопмашина?! Има в xxxx на цена 15лв, а също и при Капъша на цена 22-25. Цените варират според покритието - хром, златен, или черен / оксидиран. Ако случайно няма в наличност, може да се поръча. Редактирано Март 6, 2006 от TerminalFrost Цитирай
Recommended Posts