Stivy_k Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги. Интересувам се много горещо от Duesenber 49er серията http://www.duesenberg.de/. Свиря на лес паул китари предимно и мисля да добавя една такава в колекцията си. В БГ разбира се ги няма за проба, така че ако някой се е сблъсквал с такава за проба ще съм му много благодарен за мнение. Поздрави, С. Редактирано Септември 5, 2010 от Stivy_k Цитирай
aam Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Опа, колегата valvesound с магазинче в Казанлък има една на лице (има пост в обявите). Сравнително нисък аутпут, нек адаптера е п90-дериват. Освен това е стринг-тру. Култивирана брадва е, както и другите модели на Düsenberg изпипана, сравнително лека и комфортна. Свирил съм с Starplayer с 2 от тяхните домино адаптери, предполагам че разликите са малки. Но както обикновенно, милажа ти вариира ;-.) Поздрави, Алекс Искам и да допълня че Herbert е симпатичен образ и доста разбира материята. Можеш да си побъбриш с него. Цитирай
Stivy_k Отговорено Септември 6, 2010 Автор Отговорено Септември 6, 2010 Благодаря ти за инфото. Видях я, но малко ме тревжи синият металик като цвят. Чета и ревюта в нета. Ако не беше в Казънлък....... . Цитирай
jordantcho Отговорено Март 9, 2011 Отговорено Март 9, 2011 Благодаря ти за инфото. Видях я, но малко ме тревжи синият металик като цвят. Чета и ревюта в нета. Ако не беше в Казънлък....... . Казънлък не е толкова далече струва си да отидеш и да разгледаш там ина4е най-близкия дилър е в Гърция Цитирай
Valvesound Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Hi there, well, Kazanlak is just the centre of Bulgaria. As far as I know, no one in BG has 5 Duesenberg guitars for sale, na li? I have 2 The49: a black one and a blue ocean perl. If you are interested, don't hesitate and contact me. I know Dieter Goelsdorf (the owner of Duesenberg company) for about 25 years and the guitars are really perfect. Of course the sound will expand much more in combination with a full-tube amp, then you can hear and feel the dynamic of playing and sound. So keep on rockin Regards Herbert Цитирай
Recommended Posts