MasterOfDisaster Публикувано Септември 1, 2010 Share Публикувано Септември 1, 2010 Здравейте, за да обесня проблема си ще ви разкажа ситуацията в която възникна. Преди няколко месеца бях решил да си продавам хоруса, пуснах обява намери се купувач so far so good. Сутринта на продажбата си свалих хорусчето от педал борда и реших да го разсвиря така и така имах час-два до срещата ,а и не исках да има издънки. Та точно това и стана издънка..... пуснах хоруса и без значение дали е включен или не, даваше само чиста китара. Почовърках му потенциометрите сложих го на батерия да не би да ми е изгърмяло захранването.... но нищо педала не работеше. Обадих се на човека и отмених продажбата. Вечерта отидох в репетиционата защото бях сигурен че на хуруса няма какво да му се е случило.... включих го в захранването на радио микрофона ...което дава 12-15 волта на същият поляритет /до колкото помня/ и нещо много неприятно замириса .... и те така бях забравил за машинката до тези дни когато прочетох подобна тема. Та въпроса ми е ако някой има знание и желание да поправи въпрсният хорус да се свърже с мен. Ако не както авторът на предната тема мисля и аз да отида до Фактор. п.п. На първо възникващия въпрос защо не занеса още сега играчката във фактор. Месец преди този инцидент на мой приятел му изгоря дисторжанът от обратен поляритет и във Фактор му бяха казали no prayer for the dying ,че дори не му го и върнали. И затова бях доста резервиран ,но човека от предната тема ги представи в съвсем различна светлина. Още нещо незнам дали е важно ,въпреки че не издава звук диода си свети Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts