Jump to content
Българският форум за музиканти

Неработещ Boss Ch-1


Recommended Posts

Здравейте, за да обесня проблема си ще ви разкажа ситуацията в която възникна. Преди няколко месеца бях решил да си продавам хоруса, пуснах обява намери се купувач so far so good. Сутринта на продажбата си свалих хорусчето от педал борда и реших да го разсвиря така и така имах час-два до срещата ,а и не исках да има издънки. Та точно това и стана издънка..... пуснах хоруса и без значение дали е включен или не, даваше само чиста китара. Почовърках му потенциометрите сложих го на батерия да не би да ми е изгърмяло захранването.... но нищо педала не работеше. Обадих се на човека и отмених продажбата. Вечерта отидох в репетиционата защото бях сигурен че на хуруса няма какво да му се е случило.... включих го в захранването на радио микрофона ...което дава 12-15 волта на същият поляритет /до колкото помня/ и нещо много неприятно замириса .... и те така бях забравил за машинката до тези дни когато прочетох подобна тема. Та въпроса ми е ако някой има знание и желание да поправи въпрсният хорус да се свърже с мен. Ако не както авторът на предната тема мисля и аз да отида до Фактор.

 

 

п.п. На първо възникващия въпрос защо не занеса още сега играчката във фактор. Месец преди този инцидент на мой приятел му изгоря дисторжанът от обратен поляритет и във Фактор му бяха казали no prayer for the dying ,че дори не му го и върнали. И затова бях доста резервиран ,но човека от предната тема ги представи в съвсем различна светлина.

 

Още нещо незнам дали е важно ,въпреки че не издава звук диода си свети :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.