SunShine_Bg Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 здравйте, имам акустична китара, но съм левичарка и искам да си купя нови струни и да ми нагласят като за левичар. според вас дали ще се получи Цитирай
Bummer Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Да, просто ги пререждаш обратно на тези, както са за десничари и ако няма особености в тялото на китарата (например изрезки, улесняващи десничарите) ще се получи Цитирай
muzicantini Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Може би ще трябва магаренцето при бриджа да се обърна, за да не свири фалшиво китарата. Цитирай
badValue Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 не може би ... а със сигурност... трябва и нът-а да се смени (снимка на китарата би улеснило нещата) Цитирай
SunShine_Bg Отговорено Август 25, 2010 Автор Отговорено Август 25, 2010 http://www.snimka.bg/?profile,albums това е снимка на китарата, а оттук http://eshop.bg-audio.com/Struni-Kitara.html бихте ли ми препоръчали струни или някакъв друг сайт. Благодаря предварително. Цитирай
badValue Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 (Редактирано) снимката не излиза а от там не се и вижда дали китарата е за метални струни ...или за найлонови за БГ сайт за онлайн поръчки, като че ли "най-" ми допада musicworld.. има проблеми с изработката ама това е професионално "изкривяване" струни препоръчвам "нови"... а като за начало можеш и настоящите просто да ги размениш ... ако е класическа китара може и да стане без "мърдане" на магарето.. просто трябва да опиташ Редактирано Август 26, 2010 от badValue Цитирай
SunShine_Bg Отговорено Август 26, 2010 Автор Отговорено Август 26, 2010 снимката не излизаа от там не се и вижда дали китарата е за метални струни ...или за найлонови за БГ сайт за онлайн поръчки, като че ли "най-" ми допада musicworld.. има проблеми с изработката ама това е професионално "изкривяване" струни препоръчвам "нови"... а като за начало можеш и настоящите просто да ги размениш ... ако е класическа китара може и да стане без "мърдане" на магарето.. просто трябва да опиташ много ти благодря, ще пробвам първо така, а пък после вече ще видим. Цитирай
Recommended Posts