peterko Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 китарата настройте барабаниста - (как се оправя клатещ барабанист ?) Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 14, 2010 Автор Отговорено Октомври 14, 2010 Днес "настройте китарата", утре - "настройте баса", другиден - "настройте барабаните"... Ние да не сме оркестър "Настро(й)ение" Някои стилове, с настроени китари просто не си ги представям, а не, че е невъзможно и басът да е фалшив и неритмичен, но това само потвърждава истината, че басът не може да е фалшив, а дори да е - всичко останало излиза фалшиво Идеята за "Водка ли е любовта" е много добра, но не съм сигурен, че така ще се разбере уважението ни към Сигнал и разни осакатени типчета биха го сметнали за гавра, но ще се обсъди Иначе и на Кърт Кобейн не му е била много вярна китарата Предполагам, че нашата звучи "фалшиво", понеже се настройва по няколко пъти на репетиция, а басът - на няколко репетиции ...... Искаме мнения за "индианците", а аз - особено и за бас солото в началото - не, не е със слайд. До сега на живо не помня да сме го свирили (не, че не е възможно и да сме), но в това парче няма друго уточнено освен двата акорда и както писах вече - всеки път излиза различно и общо взето, изисква се един вид особено отношение, но само с правилното настроение. Начинът и аранжиментът в това изпълнение ми харесват - има неща, които изглеждат заучени и репетирани, и мислени и т.н..., и освен да си ги извадим Цитирай
Recommended Posts