Thunderpick Публикувано Февруари 26, 2006 Публикувано Февруари 26, 2006 Начи ето линка на един кавър на Toy Dolls в която се използва един инструмент, който за пръв път чувам. Toy Dolls - The Final Countdown С него се свири партията на синтезатора. Има го и в други техни песни и някой ми беще казал че свирели на гребен, но като гледах едно ДВД видях че просто го лапват въпросният инструмент и ръцете им остават свободни. Кажете сега знаете ли какво е това, и къде мога да си го намеря? :think:
Anakon Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Не знам за инструмента, обаче кавъра ме попиля от смях, евала! Да живее ПЪНКА, оле!
NoSeNs Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Абе май на гребенче "свирят" Хааааааааааааа Хааааааааааааа Хаааааааааа Хааааааааааааааааа Ебаси якия кавър Хаааааааааа Хаааааааааааа Хааааааааааааааааааа
Thunderpick Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Абе за гребен - не е гребен. Убедих се вече. Иначе от утре почвам да обикалям по музикалните магазини да си закупя един брой. Имам чувството че ще обикалям доста
eXile Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Нямаше ли някакви такива, "бръмбъзък" или нещо подобно им викаха :think: Кавърът ми оправи настроението за цяла вечер
Vlad Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Този инструмент се нарича "казу". Представлява нещо като тръбичка с кръгъл отвор по средата . Той е затворен с решетчица и в него има целофанче. Принципът на свирене е същият, както при гребена- целофана разцепва въздужната струя, която музикантът духа успоредно със звука "бъ-ъ-ъъ";) Влад п.п. Имам такава свирка В. Редактирано Март 6, 2006 от Vlad
Recommended Posts