stratocaster Публикувано Февруари 26, 2006 Публикувано Февруари 26, 2006 на Г-мейл съм пратил едно миксче...та да си кажете думата като цяло за звук, микс.... не съм се напъвал да свиря де само така за проба който не може да се оправи с Г-мейл - http://454545.hit.bg/novo.mp3 Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Слушам го тук у нас и страшно ми харесва ... много рокаджийско много хубав китарен звук .... мене ме кефи Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 за мен е чест че ти харесва сег акато слушам малко съм се поолял с баса ..... Цитирай
tocata Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Браво , много иако, звукът на китарата ми е лиубим .......... бравос :violin: :violin: :violin: Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Хубаво изсвирено, хубаво звучащо. И от двете по доста. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 благодаря Ви радвам се че ви е харесало ами звука....Бехрингер Ултра Дист боцнат в ампа никакви допълнителни неща, само малко ревърб Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 браво страт много харно е кат македонска наденица на събор саунда ме праща към Блек Сабат...keep rockin like that Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Звука много стегнат на горните струни ... ама сухичък малко за сола :think: Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 аз шумеца бих го резнал kъде? в началото ли? абсолютно никакви шумове не съм рязал Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 ТИ на туй груб микс ли му викаш . Супер си е станала пробата тогава, БРАВО . А солото ме изкърти . Има само едно нещо дето много ме подразни: защо си оставил китарата около 0:30 сек. - не на 100 ами на 200 % (дето се вика) само вдясно? С последвалото включване към 0:42 на другата всичко е просто прекрасно, ама на това мъничко местенце... ДОСТА ДРАЗНИ . Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 На мен точно това ми харесва като ефект, даже по мой вкус ако беше щеше да се акцентира още малко Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 На мен точно това ми харесва като ефект, даже по мой вкус ако беше щеше да се акцентира още малко Аха... щом те кефи . И к'во, щеше да усилиш още малко китарата ли ? Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 (Редактирано) Щях да намаля още малко китарката която звучи само в единия канал. Този ефект се използва при някои рок записи колкото и странно да звучи. Green Day го имат на места в старите си албуми... Това не е като неуважение към мнението ти Просто на мен ми харесва... Редактирано Февруари 27, 2006 от fLiSk Цитирай
Recommended Posts