MR_STENCH Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Скромен опит да почета родното творчество . Поздрави за the_gorer и компания . Хемороид Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Абе т'ва е мноо рокаджийско! Даже не знам за оригинала чий е - АЦе(гръмотевичка)ДеЦе ли или нещо от сорта. Иначе поздрави за свежарския гавър! Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Ей голям съм тъпан - т'ва тря'а да е гавър с "Параноид" на "Черния Петък"... чак сега изневиделица стоплих! И все пак е рокаджийско... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 18, 2010 Автор Отговорено Август 18, 2010 ^Благодаря . И да уточня още веднъж, че това е кавър на гавъра. Оригиналното хрумване е на форумният тандем "Маясъл" и може да се намери в раздел "Авторска музика" Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Ехххххх жалко, gorer е махнал линковете към творчеството на проекта Маясъл... Сега ги потърсих из форума, но култовете парчета са отишли в небитието. Не разбирам, досрамяло го е да се "излага" пред музикантите тука у форуима или какво? Защо изобщо са се мъчили с тая гавра, като после все едно се отричат...? Цитирай
the_gorer Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Това кавърче на MR_STENCH е велико. Отличен шес'!!! Силно съм поласкан, че вече има кавър на моя песен. Явно Маясъл се превръща във фактор в родния грайнд. ПС: Само да спомена за неинтересуващите се от хард рок грайндъри, че музиката в оригиналната песен на Мааясъл всъщност е от известен хит на Блек Сабат. Тоест - не съм я писал аз. Мои са само фекалният текст и грайнд аранжиментът. Идеята за създаването на такава песен е на Същият, а идеята за припева е на Виктор от Liquid Pension. Цитирай
Recommended Posts