SviStyle Отговорено Август 16, 2010 Share Отговорено Август 16, 2010 ^Наскоро ми се наложи да разбера колко си прав.От сега нататък истински майстор, а не от "ония".Между другото истинските излизат в пъти по-евтино откъм нерви, време и пари(които бях потрошил по самозванци, преди това).Аман от доброжелатели с моите(и малко по-широки) евтини познания, готови да помогнат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
backinbizzness Отговорено Август 17, 2010 Автор Share Отговорено Август 17, 2010 Абсолютно прави сте за 5-те лв. Няма как да очаквам просто.. Само отварянето според мен ще струва 10 лв. Никой не му се работи за без пари, което е нормално. И като не му харесва на някой - да търси друг "майстор". Дълбоката истина е, че обикновено евтиното излиза по-скъпо. Убедил съм се. Аз съм решил да го нося във Фактор и ще пиша каква услуга са ми свършили. Не очаквам (а и не търся) чудеса, но очаквам коректно отношение (сега ще се запитаме какво е коректно отношение, но е строго индивидуално според мен и няма смисъл да коментираме), а не "човекът взе парите, каза чакай малко".. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 17, 2010 Share Отговорено Август 17, 2010 "Отваряне" означава диагностиката, което е половината ремонт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
backinbizzness Отговорено Август 26, 2010 Автор Share Отговорено Август 26, 2010 От сервиза на Фактор се справиха повече от добре. Действително проблемът не беше чак толкова сериозен, но за човек, който не разбира си е невъзможно да се справи. Изгорели били някакви диоди ала бала, не запомних. Подменени са и педалът работи! Отстранен беше и един дефект, за който не бях им казал тъй като мислих сам да го правя (имаше проблем с Output жака, не правеше контакт една от клемите). Тук е моментът да спомена, че продавачът на въпросния ефект (член на този форум) не ме уведоми за него - всичко било перфектно, работило, ама нейсе. Нямах възможност да го пробвам и се доверих. Всичко се връща. Не съм се и разправял дори. Та за ремонта - оставих го в сряда, с уговорката че инженерът е в отпуска до петък и ще се върне в понеделник, следващата седмица. За моя изненада в същия този понеделник, следобяд ми се той ми се обади и каза да ходя да го взимам. Готов е. Цена - 20 лв. Не искам да звучи като реклама, но според мен обратната връзка е важна. В случай, че модераторите счетат темата за изчерпана или ненужна, моля да се изтрие! Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts