Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

^Наскоро ми се наложи да разбера колко си прав.От сега нататък истински майстор, а не от "ония".Между другото истинските излизат в пъти по-евтино откъм нерви, време и пари(които бях потрошил по самозванци, преди това).Аман от доброжелатели с моите(и малко по-широки) евтини познания, готови да помогнат!

Отговорено

Абсолютно прави сте за 5-те лв. Няма как да очаквам просто.. Само отварянето според мен ще струва 10 лв. Никой не му се работи за без пари, което е нормално. И като не му харесва на някой - да търси друг "майстор".

Дълбоката истина е, че обикновено евтиното излиза по-скъпо. Убедил съм се.

Аз съм решил да го нося във Фактор и ще пиша каква услуга са ми свършили. Не очаквам (а и не търся) чудеса, но очаквам коректно отношение (сега ще се запитаме какво е коректно отношение, но е строго индивидуално според мен и няма смисъл да коментираме), а не "човекът взе парите, каза чакай малко"..

• 2 weeks later...
Отговорено

От сервиза на Фактор се справиха повече от добре.

Действително проблемът не беше чак толкова сериозен, но за човек, който не разбира си е невъзможно да се справи. Изгорели били някакви диоди ала бала, не запомних. Подменени са и педалът работи! Отстранен беше и един дефект, за който не бях им казал тъй като мислих сам да го правя (имаше проблем с Output жака, не правеше контакт една от клемите).

Тук е моментът да спомена, че продавачът на въпросния ефект (член на този форум) не ме уведоми за него - всичко било перфектно, работило, ама нейсе. Нямах възможност да го пробвам и се доверих. Всичко се връща. Не съм се и разправял дори.

Та за ремонта - оставих го в сряда, с уговорката че инженерът е в отпуска до петък и ще се върне в понеделник, следващата седмица.

За моя изненада в същия този понеделник, следобяд ми се той ми се обади и каза да ходя да го взимам.

Готов е. Цена - 20 лв.

Не искам да звучи като реклама, но според мен обратната връзка е важна.

В случай, че модераторите счетат темата за изчерпана или ненужна, моля да се изтрие!

Благодаря!