stratocaster Публикувано Февруари 25, 2006 Публикувано Февруари 25, 2006 много съм мислел по този въпрос и затова реших да попитам. значи ампа ми има 2 входа - HIGH и LOW. принципно единия се ползва за адаптери с по-висок аутпут, а другия за такива с по-нисък. понеже свиря с външни камиончета и ползвам само чистия канал на ампа ъвпроса ми е в кой от двата входа е редно да се боцнат камйончетата? забелязал съм че на този с по-голямо съпротивление сякаш се губи от динамиката.....или поне на мен така ми се струва. а на силния вход - сякаш малко позамазва...... интересно ми е какво ще кажат специлистите по този въпрос и дали е необходимо сигнала да мине през ДИ бокс преди да влезе в ампа? Цитирай
wolfgang Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 обикновено лоу входа има пад 3-6 децибела, най-често чрез добавено съпротивление на пътя на сигнала (примерно 47к). в кой вход да се нахакаш? -тук няма правилен отговор - въпрос на вкус е. в който вход ти харесва повече - в него с включваш, но ди ай бокса не е решение при положение, че си с китарен усилвател. Цитирай
Recommended Posts