DimebagDaniel Публикувано Февруари 24, 2006 Share Публикувано Февруари 24, 2006 Чудех се дали някой му има двете части на това видео на Пантера щото го търся от сумати време вече и не мога да го намеря. Ако някой случайно го е качил някаде моля да даде линк. Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Февруари 25, 2006 Share Отговорено Февруари 25, 2006 Що 2 части? Аз го имам на един диск видеото.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DimebagDaniel Отговорено Февруари 25, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 25, 2006 Ми не съм сигурен ама май са 2-3 части ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DimebagDaniel Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 26, 2006 Никой ли не може да прати един линк ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Февруари 26, 2006 Share Отговорено Февруари 26, 2006 Аз го имам на локалния, само 1 част си е Нямам къде да ти го кача, иначе :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts