BlackCorsair Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 В гинес има 'сек'ъв шит от рода на най-голямо лайно изсрано от най-голама височина, с най-голяма степен на разплескване и пр. Цитирай
Smokejack Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 или пък Що не направят Рекорд за най-много Банди свирещи за Без Пари - ей тука Рекорда ще е Сигурен Това не е вярно,никой няма да свири без пари на този фестивал!!! Недейте типично по български да се нахвърляте пак и да вадите само негативни неща от едно събитие,което само по себе си се прави с цел да бъде позитивно!!!Все пак това са само половината групи,има още цели 30,нека изчакаме поне да обявят всички групи и тогава да се възмущаваме (ако има за какво изобщо)!!!Българските групи изобщо няма да са много,ако това толкова ви притеснява!!!Ае наздраве и по полека Цитирай
allegro Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 или пък Що не направят Рекорд за най-много Банди свирещи за Без Пари - ей тука Рекорда ще е Сигурен Това не е вярно,никой няма да свири без пари на този фестивал!!! Недейте типично по български да се нахвърляте пак и да вадите само негативни неща от едно събитие,което само по себе си се прави с цел да бъде позитивно!!!Все пак това са само половината групи,има още цели 30,нека изчакаме поне да обявят всички групи и тогава да се възмущаваме (ако има за какво изобщо)!!!Българските групи изобщо няма да са много,ако това толкова ви притеснява!!!Ае наздраве и по полека Най-после един човек, който не гледа на нещата типично по български - черногледо и сиво Всички скочиха срещу този фест, без дори да знаят кои групи ще участват - важното е да сме недоволни... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 или пък Що не направят Рекорд за най-много Банди свирещи за Без Пари - ей тука Рекорда ще е Сигурен Това не е вярно,никой няма да свири без пари на този фестивал!!! Недейте типично по български да се нахвърляте пак и да вадите само негативни неща от едно събитие,което само по себе си се прави с цел да бъде позитивно!!!Все пак това са само половината групи,има още цели 30,нека изчакаме поне да обявят всички групи и тогава да се възмущаваме (ако има за какво изобщо)!!!Българските групи изобщо няма да са много,ако това толкова ви притеснява!!!Ае наздраве и по полека Искам да питам само SJK кандидатсвали ли са за участие??? Всъщност искам да питам знае ли някой как става въпросното кандидатсване? Къде се дават тези дема и така нататък??? Щото всички разправят ама всъщност досега никой не ми е дал някаква конкретна информация Цитирай
allegro Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 www.universum-entertainment.com Ами това е сайта на организаторите, в 'contact' има разни адреси и мейли в България. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 (Редактирано) Ами как ве ?! Аз съм Доволен Всичко е според очакванията ми Винаги съм знаел,че е НЕВЪЗМОЖНО за един ден в БГ да свирят на една сцена Slipknot,Fear Factory,Soulfly,H-blocks и Clawfinger или пък Еurope,Def Leppard иWhitesnake - щото просто няма как да се определи кой да е Голямото Име,а и цената от 50лв за такива банди беше Фантасти4но,Нереално ниска :read: За SJK и за "заплатените" БГ Банди - искрено се надявам,най-после някой да оцени това, което правят Желая Успех и Яки Метъл Банди на Фестивала! ...не очаквайте да бъда Оптимист , обаче Добре Дошли в България Редактирано Март 1, 2006 от BlackCorsair Цитирай
enuffZnuff Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 ами ето вче има две одобрени банди от БГ страна и са публикувани имената им това са SJK и Post Scriptum а пък вие дето питате за демота си спете вместо да изпратите промотата на адресите които са описани в сайта може да погледнете вече кои участват като хед лайнери /showdates Цитирай
Fortissimo Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Какво стана с Slipknot и Fear Factory , бах мааамууу. Тез германци(промоутърите) са си поканили само германски групи. Дано догодина да са американски промоутъри. Цитирай
faso Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 единствено мотърхед впечатляват... мама им мръсна само говореха .... Слипнот,ФФ, Соулфлай , Бодъм.... дрън дрън... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Бе те че ще свирят само швабски треторазрядки е ясно, ама защо ги няма Running Wild?! Аз само заради тях щях да ходя на концерт и ето че цялата бундеслига е тук, а тех ги нема. Списъкът с бандите разочароващо напомня на Wacken Open Air (W:O:A) Очевидно организаторите са сбъркали България с Бавария. Нема Slipknot, има UDO... Получава се некфо поевропейчване на фестивала в една не чак толкова европейска страна ...ама кво да прайш - кат няма лефф, няма и как да свирят хамерикански банди. Истинските Монстърс тази година спят зимен сън докато дойде следващата и фестивалът вече не е в България. Засега се мяркат само едно-две добри заглавия - Metal Church, Overkill и Motorhead, ама и те си падат малко усмивки от старите ленти. Бе не се знае, може да настъпят некфи положителни промени и вместо Gamma Ray да дойдат Metallica. Поживём, увидим... Цитирай
faso Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 бих отишъл и за БГ съпорта ... би трябвало да има яки групички... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 Бе то аз за БГ съпорта 160 лева не давам. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Днес вече и FEAR FACTORY потвърдиха!!! Така вече + Gamma Ray+Nevermore+Kreator+Overkill+Metal Church+ UDO i + SJK - Нещата започват да ми Харесват Цитирай
f1_sound Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 (Редактирано) Така нещата почват да мясът на нещо Редактирано Март 21, 2006 от f1_sound Цитирай
Recommended Posts