Traicho Публикувано Август 5, 2010 Share Публикувано Август 5, 2010 (Редактирано) Здравейте и привет на всички. ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. та така пиша ви относно вируса вав клавира ми. Корг па50 може ли някой да премахва вирус и запознат ли е сас това за което питам за вируса. благодаря предварително ако може някой да ми обясни подробно как да си оправя отново клавира плссс помогнете....... благодаря оредварително!!!!!!!! Редактирано Август 5, 2010 от Traicho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinpetkov Отговорено Август 6, 2010 Share Отговорено Август 6, 2010 Какво прави твоя "вирус"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike_portnoy Отговорено Август 6, 2010 Share Отговорено Август 6, 2010 Да не връща масло през чистачките? Шегувам се, вероятността да имаш вирус на тази машина е почти нищожна. Виж вероятността да се прецакало ромчето и клавира да не зарежда вече е по-голяма. Дай повече подробности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teiton Отговорено Август 8, 2010 Share Отговорено Август 8, 2010 Не е вирус.Тези клавири забиват заради операционната система.Преинсталирай я и ще се оправи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts