Glacierise Публикувано Декември 21, 2004 Публикувано Декември 21, 2004 В общи линии - китара, която има малко повечко прагчета от нормалното - при тва, помежду полутоновете. Зяпайте тука! Линкове към семпли от такава музика има тука. На всякакви микротонални инструменти. Без думи съм просто. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 аз не виждам какво те притеснява, примерно в арабските гами - макамите, растоянието между нота до и ре което при нас е цял тон или два полутона, при тях се разделя на 9 ноти. така, че и по-зле от тая микротонална китара има, не бой се Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Да-остава и да се научи ползващия тия китари на четвърт тонови скали и е готов.Ентусиазъм да има само!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 В общи линии - китара, която има малко повечко прагчета от нормалното - при тва, помежду полутоновете. Зяпайте тука! Линкове към семпли от такава музика има тука. На всякакви микротонални инструменти. Без думи съм просто. Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Някои хора като си нямат работа кви работи им идват на ум Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Някои хора като си нямат работа кви работи им идват на ум :green: Цитирай
Delyan Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 На мен пък ми се вижда интересно. btw Мите (Nalbantov), много як аватар!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 На мен пък ми се вижда интересно. btw Мите (Nalbantov), много як аватар!!! :green: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) Доста интересно нещо, не бях виждал подобно досега. Аз на стандартна не моа се науча нещо пък на друга... Редактирано Декември 21, 2004 от Fenixbg Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 То на тия ще е по-лесно бе - като звучи фалшиво ще казваш че е от микротоновете :green: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) То на тия ще е по-лесно бе - като звучи фалшиво ще казваш че е от микротоновете :green: Ти си помисли, в такъв случай, как ще звучи като НАИСТИНА е на микротоновете... :green: Редактирано Декември 21, 2004 от Fenixbg Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 Номера е, че там могат да се свирят съвсем други видове звукореди бе. За съвсем друга музика става въпрос. Чуйте семплите. Цитирай
Recommended Posts