ronia Публикувано Февруари 23, 2006 Публикувано Февруари 23, 2006 Ако ви действа непукистично, ефектът е постигнат В гмейла е, от 22.02. Скоро ще има и демо-запис. Кажете какво настроение ви създава - ако въобще създава нещо де Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Скъпа, кво значи "Авансадо"? Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 (Редактирано) Това е някво зарибяващо. Забавно За настроението, аз лично се ухилих, въпреки че ме нервят цяла сутрин разни хора Редактирано Февруари 23, 2006 от Icarus Цитирай
ronia Отговорено Февруари 23, 2006 Автор Отговорено Февруари 23, 2006 Скъпа, кво значи "Авансадо"? Ех, на теб ли точно да ти давам етимология? "Напреднал, напредничав, напред с материала". По отношение на музиката ни - самоиронично. По отношение на вижданията ни за музиката в нашия живот - сериозно: след като сме се осигурили (в общи линии), имаме възможност да правим каквото си искаме и само за кеф. А е на испански, щото така ни допада, амиго De cuerdo y loco todos tenemos un poco. (Всеки е луд по своему.) Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Испанският и латинските такива не са ми матерни... Цитирай
ronia Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 Испанският и латинските такива не са ми матерни... Мдааам - едно от нещата, по които се различаваме с тебе... ПП. Абе къде е тоя басист? Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Ти ми кажи... Все едно съм пуснал обява във форум за свиневъди или кръжок за плетачки на дантели... Сори, че ти насвиних темата; сега ще ида да чуя парчето ви. :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Много отговаря на името на групата! Боби ли е китарджията?... Цитирай
ronia Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 (Редактирано) Enjoyable! Антидепресант Много се радвам, че ти действа така Преди малко качих в джимейла и малко по-пипната версия (макар че си е пак демо). Записа го правихме в "Groundstudio". Поводът беше конкурсът на Найтлайф за мелодия, но си го направихме както на нас ни харесва и май вече не е толкова продаваемо Както и да е - ще се радвам да чуя всякакви коментари от вас! Редактирано Февруари 27, 2006 от qbodp Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 (Редактирано) Ха - T'ва го слушах един път докато чаках да ми дойде реда, на мен си ми хареса - щом съм го запомнил. Редактирано Февруари 27, 2006 от RockoBG Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Интересно е....всъщност искам да кажа яко е Цитирай
ronia Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Интересно е.... Мерси, пич! С удоволствие щях да пусна утре едно семесче за вас Редактирано Март 10, 2006 от qbodp Цитирай
yotzzo Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Защо пък да е Лека лиготийка?Ниско самочувствие ли?Ние правим само брутални лиготии! Цитирай
Recommended Posts