мегатон Публикувано Юли 26, 2010 Публикувано Юли 26, 2010 Идеята с работно заглавие ''Burn'' ''Burn'' мненията ви по-скоро около композицията Цитирай
dids Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Много ми хареса ! Музикантско с разнообразен ритъм . Много добра китара с доста различни " пинизи " и тембри . Само от 0.26 до 036 фуса нещо не ми се вързва . Иначе - супер . Успехи ! Цитирай
fildi Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Хареса ми много Един въпрос: с живи музиканти ли е записвано или с някакви програмчета? Цитирай
мегатон Отговорено Юли 27, 2010 Автор Отговорено Юли 27, 2010 Благодаря за мненията!Не е свиренео с живи музиканти,бас/UGM_4 test.sf2/ и друма/Addictive Drums/ са вст.Китарата през Vamp-2,в Кубейс 4.Партията на фуса така си е мислена,да не е едно и също от начало до край.Относно тренинга на техническите умения,като водещи определям Малмстийн и...........народната ни музика, ето една презентация с миди Roland GR-20. Благодаря за пожеланията! Цитирай
мегатон Отговорено Юли 27, 2010 Автор Отговорено Юли 27, 2010 Благодаря за мненията!Не е свиренео с живи музиканти,бас/UGM_4 test.sf2/ и друма/Addictive Drums/ са вст.Китарата през Vamp-2,в Кубейс 4.Партията на фуса така си е мислена,да не е едно и също от начало до край.Относно тренинга на техническите умения,като водещи определям Малмстийн и...........народната ни музика, ето една презентация с миди Roland GR-20. Благодаря за пожеланията! ......''.Относно тренинга на техническите умения,като водещи определям Малмстийн и...........народната ни музика, ето една презентация Дайчово хоро с миди Roland GR-20''......... По повод на запитването от korn-jubi Цитирай
Recommended Posts