AlFiA Публикувано Февруари 21, 2006 Публикувано Февруари 21, 2006 изискването е без вокали. Само не с драматични възходи и падения от които слушателят почва да си върти главата... ..или метъл ефекти в сферата на мъжките патоси като звън на мечове и вопли на жена с отсечена ръка... :wall: Търси се нещо женско, обнадеждаващо, с възвишени цигулки в облаците, и въобще нещо класическо, поетическо, нещо крилато-романтическо... :violin: /за съчетание! / ако нещо ви идва наум помагайте ми моля :) :hello: Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 (Редактирано) изискването е без вокали. Само не с драматични възходи и падения от които слушателят почва да си върти главата... ..или метъл ефекти в сферата на мъжките патоси като звън на мечове и вопли на жена с отсечена ръка... :wall: Търси се нещо женско, обнадеждаващо, с възвишени цигулки в облаците, и въобще нещо класическо, поетическо, нещо крилато-романтическо... :violin: /за съчетание! / ако нещо ви идва наум помагайте ми моля :P :hello: Нямам представа защо никой не е писал?!.. или аз съм била неясна може би... :think: .. не съм успяла да направя темата в разбираем вид.. Ако се отнасяше за мен примерно бих предпочела нещо класическо например Рахманинов. Но за 8 годишно момиче не ми се шие сценична рокля във виолетово и не мисля че е е удачно да пресъздава меланхолията на есента.. Единственото ритмично което успях да открия в нета е може би Ванес Мей и състава Бонд. Бонд има едно прекалено популярно парче в два варианта, единият който клони към джаз и също не е толкова ритмичен за по-малък клас. А иначе класическият вариант го играе едно момиче в по-горен клас но със черна рокля на сребърни диагонални ивици която би подхождала към Гершуин примерно.. Както и да е ........ лошото е ако се избере Бонд двете ще се дублират, а друго което е лесно за интерпретация от дете и да не е саундтраци на анимациите на Дисни наум не ми идва жалко Редактирано Февруари 27, 2006 от AlFiA Цитирай
Geo Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Здрасти, Пишеш малко натруфено и хората не могат да разберат какво точно ти трябва. Бъди по-конкретна.Пусни някои твои изпълнения,за да чуем какво харесваш. :hello: Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Мила 2 часа се пулих в/у смисъла на писанията докато ми проблесна за какво съчетание иде реч. Ако държиш да са класики потърси си един двоен албум на Лондонския кралски симфоничен оркестър (може и да бъркам някоя титла) Рок Симфънис да са ... и англичанина. Вътре има едни такива мн. добри неща - Фрий, Пършъл, Куин, Дорс и не помня повече... Цитирай
AlFiA Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Здрасти,Пишеш малко натруфено и хората не могат да разберат какво точно ти трябва. Бъди по-конкретна.Пусни някои твои изпълнения,за да чуем какво харесваш. :hello: Здравей Чакай сега малко че стана объркване Аз не участвам в групи и не композирам авторска музика. Това което отговорих на твоето ЛС се отнасяше до братовчедка ми и те попитах дали може да й препратя твоето запитване, на което не получих отговор и се зачудих. :wow: :wow: Ние сме двама различни човека, които пишем в този форум, а сме живели до 18 в два различни града в провинцията и недей ни бърка, Гео Иначе и двете като малки сме ходили на почивка в Поморие и въобще имаме заедно много хубави детски спомени. И то все от там! Цитирай
AlFiA Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 (Редактирано) Мила 2 часа се пулих в/у смисъла на писанията докато ми проблесна за какво съчетание иде реч. Ако държиш да са класики потърси си един двоен албум на Лондонския кралски симфоничен оркестър (може и да бъркам някоя титла) Рок Симфънис да са ... и англичанина. Вътре има едни такива мн. добри неща - Фрий, Пършъл, Куин, Дорс и не помня повече... мдам. Така както го описваш звучи примамливо... тоест.. емоцията не е е за изпускане!!! само че проблемът е къде Редактирано Март 1, 2006 от AlFiA Цитирай
AlFiA Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 и все пак за какво става дума? ама че ник имаш Цитирай
Aiel Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 (Редактирано) Доколкото разбрах - братовчедка ти е гимнастичка и май трябва парче за състезание, така ли? Опитай със саундтрак на някой филм - Гладиатор например. Или Титаник - инструменталът Wildrose(мисля), които Селин Дион направи песен. Rainbow - Snowman, Nightwish - инструменталите... Редактирано Март 31, 2006 от Aiel Цитирай
AlFiA Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Доколкото разбрах - братовчедка ти е гимнастичка и май трябва парче за състезание, така ли? Опитай със саундтрак на някой филм - Гладиатор например.Или Титаник - инструменталът Wildrose(мисля), които Селин Дион направи песен. Rainbow - Snowman, Nightwish - инструменталите... Не е точно така, но карай. :green: Детето ми е във фигурното пързаляне, а братовчедка ми в този форум ако мине прочитайки го това много ще се смее А иначе събирам идеи. И ти благодаря за което Цитирай
RockoBG Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Ей т'ва е явно е руска компилация. За последно го слушах '96 в ШЗО-то в Плевен и там ми свиха касетата мисля че е идеално за целта. Хем Рок. хем класика, хем 'сичко. ама къде го има не знам... Ще потърся още. Цитирай
AlFiA Отговорено Април 11, 2006 Автор Отговорено Април 11, 2006 Ако държиш да са класики потърси си един двоен албум на Лондонския кралски симфоничен оркестър (може и да бъркам някоя титла) Рок Симфънис Това го търсих в книжарницата на СБМ до Народния театър. Въобще не знаеха. Това ме заинтригува. Сещам се за два големи музикални магазина - единият на пл.Славейков, другият в началото на Витошка. Много обаче трудно успявам да се придвижвам и търся нещо из центъра. И гледам да е рядко. Такава тълпа е че още малко и убити ще се намират Ей т'ва е явно е руска компилация. За последно го слушах '96 в ШЗО-то в Плевен и там ми свиха касетата мисля че е идеално за целта. Хем Рок. хем класика, хем 'сичко. ама къде го има не знам... Ще потърся още. Навярно е много хубаво но едва ли го има по нашите магазини. От руския нет не знам как може човек да си поръча нещо, освен чрез познати да ти го пратят оттам... :think: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 Lord of the Dance? Разбира се говорим си за някое парче различно от Cry of the Celts, което много нашумя около идването на състава в България. Чуй, харесай си, има много интересни произведения, които са напълно подходящи за целта, по моето скромно мнение... Цитирай
Vlad Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 До колкото разбрах търсиш пиеса, върху която дъщеря ти да танцува на лед. Някоя оркестрова творба на Куин? Цитирай
Recommended Posts