Topsun Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 мдаааа ама дали наистина е мн мн голяма ОСЕЗАЕМА разликата. не знам как да се изразя просто ама ако не е само за манията и принципа дали е наложително или може после и с някоя симулация на лампа. то че може сигурно може ама дали става............. оплетох се ама се сещаш какво имам предвид това солта ли е или натруфената подправка на манджата съгласен съм с това което казваш,но има много симулации които са доста добрине мога да го отрека! Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Ама ако вкараш сигнал през кофти preamp после каквито искаш лампи симулирай - всичко ще бъде мазня. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Ами железното правило по принцип е саунд-а на входа да е това, което искаш, а после само да го 'подправяш' с ефекти. Ако ти е кофти саунд-а на входа, сичките ефекти на света не моат да го оправят Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 начи не ми се отваря нова тема защото мисля че тук е добре да попитам: според Вас трябва ли да си взимам за едно домашно студио с идеята за повече от домашно преампове през адат / 8 канала /, които да са с екстри или после мога да си им добавя каквото искам а може и в реално време защото имам dsp ефекти Цитирай
Topsun Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 ми като се замислиш можеш както си поискашако искаш пробвай в реално време,щот така поне ще чуваш нещата така както ще звучат. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 идеята е дали екстрите на преамповете / оскъпяват с пъти/ са неща, които ако не се повтарят с DSP да се заместят Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Хубав хляб се прави с хубаво брашно,а не с трици и подобрители. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Recommended Posts