Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте и от мен това е първата ми тема тук :lol:

Започвам с нещо мое - музика за куклено представление на Театър Хенд - Главанаци

МОЯ ПРОФИЛ В САУНД КЛАУД

ИСКАМ ДА СЕ ЗНАЕ - нямам професионално обурудване (все още), слушалките на които "мастерирах" не са нищо особено, всичко е писано на Рийзън

като имате това предвид много ще ми е полезно да чуя вашите мнения

... ако наистина няма никой кво да каже - жалко :girl_witch:

Такааа изнамерих още стари неща свои :D

Ето ТУК

така че това е общо взето

моля коментирайте

Както и тук ( в раздел Мюзик)

• 2 months later...
Отговорено (Редактирано)

Много добри са. :) Даже да не кажа супер добри. Аз съм ти фен. :) С какво си ги правил, с каква клавир или само с мишка?! :greenangel:

Редактирано от Emptyself
Отговорено

Много са готини всичките теми , но Мисията ме разцепи направо :-) .Като смесване нещата са добри . Слушам ги на слушалки АКГ К-55 и си звучат супер .

• 1 month later...
  • 4 months later...
Отговорено

Много добре звучат нещата, много натурално, не звучат изкуствено като повечето песни, записани с живи инструменти, които слушам напоследък. Имаш много интересни идеи. Имам едно въпросче, ако не е тайна, как си записвал нещата - на лента, с някакъв по-специален преамп или просто с плъгини в някоя програма....

Пожелавам ти успех!

• 3 weeks later...
Отговорено

ще питаш собственика на парчето аз там поставих само Кахона :) (това което звучи като конги )

Отговорено

При мен също звучат много добре нещата ... записите са много хубави. Даже си дръпнах Conga Cajon Peruano Fusion, за да си кълцам семпли :D

Театралните музики си ме телепортираха в театъра! Браво!