peterko Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 Здравейте и от мен това е първата ми тема тук Започвам с нещо мое - музика за куклено представление на Театър Хенд - Главанаци МОЯ ПРОФИЛ В САУНД КЛАУД ИСКАМ ДА СЕ ЗНАЕ - нямам професионално обурудване (все още), слушалките на които "мастерирах" не са нищо особено, всичко е писано на Рийзън като имате това предвид много ще ми е полезно да чуя вашите мнения ... ако наистина няма никой кво да каже - жалко Такааа изнамерих още стари неща свои Ето ТУК така че това е общо взето моля коментирайте Както и тук ( в раздел Мюзик) Цитирай
Guest Emptyself Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 (Редактирано) Много добри са. Даже да не кажа супер добри. Аз съм ти фен. С какво си ги правил, с каква клавир или само с мишка?! Редактирано Септември 18, 2010 от Emptyself Цитирай
dedomito Отговорено Септември 21, 2010 Отговорено Септември 21, 2010 Много са готини всичките теми , но Мисията ме разцепи направо :-) .Като смесване нещата са добри . Слушам ги на слушалки АКГ К-55 и си звучат супер . Цитирай
vane Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 Много добре звучат нещата, много натурално, не звучат изкуствено като повечето песни, записани с живи инструменти, които слушам напоследък. Имаш много интересни идеи. Имам едно въпросче, ако не е тайна, как си записвал нещата - на лента, с някакъв по-специален преамп или просто с плъгини в някоя програма.... Пожелавам ти успех! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 Къв нов, ти си старо куче, екстра свирене! Комплименти, и звукът ми хареса. Цитирай
мегатон Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Музикално и балансирано в ....''Conga Cajon Peruano Fusion''....фусовете/hi-hats/ мисля че са с повече високи. От адиктив друм ли са? Успехи! Цитирай
peterko Отговорено Април 8, 2011 Автор Отговорено Април 8, 2011 ще питаш собственика на парчето аз там поставих само Кахона (това което звучи като конги ) Цитирай
Nizo Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 При мен също звучат много добре нещата ... записите са много хубави. Даже си дръпнах Conga Cajon Peruano Fusion, за да си кълцам семпли Театралните музики си ме телепортираха в театъра! Браво! Цитирай
Recommended Posts