Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за този Ibanez ?


Recommended Posts

Здравейте! Наумил съм си да си взема нова китара в долната финансова част на средния клас китари :hysterical: Та в тази връзка ще съм много благодарен ако изкажете компетентно мнение за този Ibanez, защото за съжаление не намерих начин да го пробвам и чуя на живо. Пък ще се радвам ако имате предложения за нещо по-добро според вас да ги споделите. (Изискванията са ми китарата да е само с хъмбъкъри, без тремоло или флойд роуз и с нисичък екшън).

 

Благодаря ви предварително за помощта

 

П.С. ето линк за ибанез-а : http://rockshock.eu/index.php?page=shop.pr...1&Itemid=53

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ми ще ти дам компетентен отговор:

 

Отиваш -> пипаш -> чуваш -> решаваш!

 

Не си ли направи труда да прочетеш темите за избор на китара. Навсякъде основното (като изключим караниците за кое, как и защо), е че лично трябва да отидеш и да си пробваш китарата! Ако ти кажа да перфектна е, купувай я веднага, няма да съжаляваш ще си я купиш ли? Защото ей сега ще почнат да ме замерят с домати каква гадна китара е, и че за тези пари може да си вземеш нещо по-свястно. Еднозначен отговор на този въпрос само ти може да си дадеш като я чуеш и най-важното пробваш дали ти е удобна!

 

Поздрави!

Георги

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа си тествах кубето на точно такава преди да го купя, колегата Packomirov да каже. Определено ми допадна повече от предишния СТАГ който ползвах (същите кинти). Пробвай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.