vaxo Публикувано Юли 6, 2010 Share Публикувано Юли 6, 2010 Здравейте, Баща ми ми каза че можел да намери някакви дъски подходящи за изработка на тяло на китарата и се зарибих да се опитам да си направя някаква,но не знам как да очертая формата.Искам тялото да е тип Джаксън РР.Някой може ли да ми помогне с очертанията(да ми даде някои оразмерен контур) ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Юли 7, 2010 Share Отговорено Юли 7, 2010 мисля че тази схема ще ти помогне ... няма "размери" но като знаеш колко ще ти е мензурата (12-то прагче я разполовява ), а нът-а обикновенно ти е 42мм ... ще можеш да получиш останалите размери .... .. разбира се ако ти се занимава .....(това изкочи след 32сек търсене) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaxo Отговорено Юли 7, 2010 Автор Share Отговорено Юли 7, 2010 Мерси много,човек.Явно не ми се отдава да търся из нета :Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts