FFFDF Публикувано Юли 4, 2010 Публикувано Юли 4, 2010 КРАЙ БЕ!!!!!!! ЕТО ГО, ако някой си мисля, че е майтап... Има и аудио, и текст Цитирай
galingit Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Хихихихихххи, този Веско е ...ебати култа !!!! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Бре... Верно трябва да е нещо спИциалнУ дето на шефа жена му да го знае, а секретарката не !!! А иначе текстът е наистина "покъртителен"!!! Ако някой вярата убиваи престъпниците сам прикрива (бел. това не е ли функцията на ченгетата в България??) ако някой пред лъжата лази( бел. задължително условие, за да си "служител в системата") нашата полиция ме пази. Бих се засмяла, ако нямах достатъчно натрупано лично отношение по въпроса. Възможно е във форума да има честни ченгета-нямам нищо против вас..., но на мен от МВР ми се драйфа и подобни небивалици във формата на "патриотичен текст" ми нагарчат доста. Продажен смешник! Цитирай
Бицев Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 нЕма такова животно! Някой да ми каже: това сериозно ли е? Или някакъв нова-мода хумор, пародия с лош вкус, социо-политическа сатира или нещо... ??? Оня с икебаните някак си го обясних, но това не мога да го повярвам, не си е за вярване! Мислех, че такива неща се правеха само едно време (когато повечето не сте били раждани, но родителите ви може би помнят). Тогава си беше в реда на нещата, но сега? Те авторите си бяха дежурни по онова време за такива поръчки - не мислех, че още го правят до ден днешен. (По мои груби сметки трябва да гонят 80-те... ами така е, с това подобрено здравеопазване и удължена продължителност на живота...) Я по-добре пуснете нещо за дървесата там дето ги боли не знам-кво-си.!.. Цитирай
Recommended Posts