wait_and_bleed Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Преди време си купих ново тяло за китарата (орфей) но не съм мерил дали грифа ще пасне на тялото и сега като тръгнах да я сглабям се оказа че дупките на грифа са разположени няколко сантометра по-навън от дупките на тялото.Въпроса ми е ако пробия нови дупки в грифа ще се отрази ли това на звука? Цитирай
Viper-X Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Не особено, но не си преценил, че като смениш тялото, променяш и мензурата Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Юли 3, 2010 Автор Отговорено Юли 3, 2010 преди малко забелязах че ако махна преградата зад грифа пасва идеално и се чудя дали да пробия наново грифа или да махна преградата,но ако пробия разстоянието между бриджа и 12то прагче ,и от 12то до нъта не е еднакво и мисля че ще е фалшива Цитирай
Viper-X Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Браво Колуб Откри Хамерика Сега се постарай да напаснеш мензурата и ъгъла на грифа останалото не е проблем дори да пробиеш нови дупки няма да е проблем Цитирай
Recommended Posts