dreamerxs Публикувано Юни 28, 2010 Share Публикувано Юни 28, 2010 (Редактирано) Здравейте, търся си глави за ключове (не знам как точно се казва това нещо). Виждали ли сте такова нещо да се продава някъде? Ще съм благодарен ако някой ми помогне да намеря/купя един комплект, или да каже къде е виждал. Ето това е нещото което търся: Редактирано Юни 28, 2010 от dreamerxs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dreamerxs Отговорено Юни 29, 2010 Автор Share Отговорено Юни 29, 2010 Нещо със снимките не стана, пускам нови: Може и бутоните да са пластмасови стига да са кафяви или тъмно кехлибарени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blind_Fury Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 Еми само врътките не знам дали се продават или поне в съзнателния си живот не съм чувал за нещо такова Иначе се продават комплекти ключове най-разнообразни във ВСЕКИ МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН В СТРАНАТА по дяволите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dreamerxs Отговорено Юни 30, 2010 Автор Share Отговорено Юни 30, 2010 Разбира се че има в онлайн магазините и то в различни разцветки, но аз искам да си ги купя от БГ. Ключове колко искаш има, но с кафяви или кехлибарени глави не съм виждал в магазините. Някой ако е виждaл такива да каже. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts