annimm Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 (Редактирано) Завършила съм Музикалната Академия с пиано и специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ. Обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката. e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна Редактирано Юни 25, 2010 от annimm Цитирай
annimm Отговорено Юли 13, 2010 Автор Отговорено Юли 13, 2010 Завършила съм Музикалната Академия с пиано и специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ. Обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката.e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна Цитирай
Infinity Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Жалко, че не си наблизо! Такава голяма нужда имаме от клавирист/ка. Желая ти успех в това, което правиш и всичко най-хубаво да ти се случва! Цитирай
annimm Отговорено Юли 29, 2010 Автор Отговорено Юли 29, 2010 Благодаря Дано по-скоро намерите клавирист/ка!! Успех! Цитирай
annimm Отговорено Август 10, 2010 Автор Отговорено Август 10, 2010 Обявата за уроци по пиано отново ще бъде актуална от септември!! За сега пожелавам приятно лято , а на есен, който желае да ПРОсвири или ПОсвири на пиано да ми пише anna_md@abv.bg have a fun Цитирай
annimm Отговорено Септември 1, 2010 Автор Отговорено Септември 1, 2010 който желае да ПРОсвири или ПОсвири на пиано да ми пише anna_md@abv.bg Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Само един въпрос имам, който би бил полезен - От колко време преподаваш и колко нерви имаш да изтърпиш и най-несериозния си ученик/чка? Защото педагогиката солфежа) е различна от идеята да учиш просто някой, който иска да научи "Турския марш" например. Малко повече инфо няма да е лошо, даже ще е от полза Без лоши чувства! Г. Тотев Цитирай
annimm Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 Само един въпрос имам, който би бил полезен - От колко време преподаваш и колко нерви имаш да изтърпиш и най-несериозния си ученик/чка? Защото педагогиката солфежа) е различна от идеята да учиш просто някой, който иска да научи "Турския марш" например. Малко повече инфо няма да е лошо, даже ще е от полза Без лоши чувства! Г. Тотев Преподавам от 2000 година, че и преди това съм помагала на по-малки от мен с материала по пиано Опит имам с малки и големи калпазани. Ако те притеснява, че ти си един от тях мога да опитам да те науча на турския марш, но няма как да го помня вместо теб, за това ти трябва време, желание, хъс и пр. Т.е. това е двустранен процес от страна не само на преподавателя, но и на ученика - трябва да си наясно защо започваш да ходиш на уроци по пиано ако искаш да напреднеш разбира се и учителя ти трябва да е наясно какво искаш да постигниеш. И да, педагогика и солфеж са различни неща и моята практика е да не задълбавам в теорията. Но не могат и да се подминат с лека ръка основни неща като ученето на нотите, защото в този случай не е необходим учител, а само инструмент. За това съм оставила e-mail: anna_md@abv.bg - всеки има различно виждане по въпроса - "искам да се науча да свиря на пиано", пиши ми там ще ти отговоря и на други въпроси. Също без лоши чувства! Анна Михайлова Цитирай
annimm Отговорено Юли 19, 2015 Автор Отговорено Юли 19, 2015 Вдигам темата Да се знае, че е актуална Весело лято! Цитирай
annimm Отговорено Август 29, 2016 Автор Отговорено Август 29, 2016 Откривам сезона от септември - заредени с нови сили от прекрасното лято! Ако вече сте в София и ви се свири на пиано, пишете ми http://www.annamihaylova.com Цитирай
Recommended Posts