sasli Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Здравейте драги съсвирачи. Май дойде време и аз да се покажа тук. Понеже не се чувствам много креативен в момента, ще ползвам шаблона: 1) nickname: sasli (вижда се, right?) 2) Възраст: 17 3) Образование: В момента уча геодезия (не ми се искаше това, но когато трябваше да се учи аз свирих, така че - пада ми се). По-нататък, с малко повече късмет ще запиша информатика у София. 4) Вашият инструмент/и: Китара и компютър (много рядко и акордеон) 5) Предпочитан музикален стил: Варират според компанията и настроението. Както си свиря Металика, така завивам към някое хоро. Но като изключим разните издънки, основните ми интереси откъм свирене и слушане са рок (Purple, Zeppelin, Floyd, etc) , блус и каквото се водят Metallica до преди '90 (тук да вметна, че за първи път ги чух като бях на 4-5 години. От тогава ме радват ) 6) Вашият вдъхновител: Много са. Мързи ме да изброявам. Основно е удоволствието от свиренето. 7) Досегашни (не)реализирани проекти: - 8) Странични интереси: Трудно ще му кажа страничен, защото на там мисля да се развивам в бъдеще, но... програмиране. Повече на Java, малко PHP и по-малко C/C++. От време на време си сглобявам някой усилвател или ефект. Преди време се бях запалил да програмирам микроконтролери, ама то умря бързо. 9) В кратце (или с две думи за вас самите): Ще се опитам да е кратко. С музиката се запознахме отдавна. Като бях на 6 за първи път хванах акордеон. Записаха ме на някакви уроци, като бях някъде на 7, където изкарах една година и след крайния изпит даскалката искаше да ме праща директно към третото ниво Е, не отидох, зарязах уроците, защото ми се струваха прекалено бавни и скучни. От тогава до към 6-7 клас свирих по слух. По 3-4 часа на ден, докато стане време да излизам. Обаче, не щеш ли се сдобих с компютър и свиренето секна. Благодарение на интернета по-обстойно се запознах с разните вариации на рока и метъла и, разбира се, се зарибих да пиша "програми". В 8-ми клас ми подариха една акустична Кремона и пак се започна свиренето по 5-6 часа на ден, събирания по паркове и разни полянки. Към края на 2007-ма си взех и имитация на Stratocaster. До сега я разтривам по 3-4 часа на ден и съм доволен. Първият ми усилвател беше домашна изработка (мисля, че беше с TDA2050 или 2030, не помня). Сега се радвам на една Vermona regent 300 K. По-нататък ще взимам нови усилвател и китара, за сега тези ми стигат. Това е накратко. Мисля, че тук повече ще чета, отколкото ще пиша. Надявам се да не съм ви прекалено скучен. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Добре дошъл и от мен, покрай четенето и писането тук може и да посвириш Цитирай
sasli Отговорено Август 1, 2010 Автор Отговорено Август 1, 2010 Добре заварили Естествено, че ще свиря Това за четенето и писането се отнася за времето, прекарано във форума, което не е много Цитирай
savov Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Виждам, че си от В.Търново. Ако решиш - пиши в търновската темичка...опитваме се да си направим среща в близко бъдеще... Тъкмо да се запознаем....ако вече не се познаваме!? Поздрави! Цитирай
sasli Отговорено Октомври 11, 2010 Автор Отговорено Октомври 11, 2010 Пиша, пиша. Извинявай за леееко закъснелия отговор, но не се бях навъртал скоро тук. Не се познаваме, но за това има време Цитирай
Recommended Posts