slayer_fox Отговорено Декември 19, 2004 Автор Отговорено Декември 19, 2004 Sturmfuhrer, не съм целял никаква ирония. С по- дебели струни между другото е по-лесно да се прави тапинг. Не знам кви са тия книги, ама аз тапинга го права на баса с един пръст ( на която и да е струна, с който и да е пръст), въпреки че не го права често, защото не ми е в стила. Ама на по-дебелите струни по-ми се отдава (тапинга). Та не знам ти какво точно имаш предвид. С 2 пръста един върху друг - what the fuck???? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Sturmfuhrer, не съм целял никаква ирония. С по- дебели струни между другото е по-лесно да се прави тапинг. Не знам кви са тия книги, ама аз тапинга го права на баса с един пръст ( на която и да е струна, с който и да е пръст), въпреки че не го права често, защото не ми е в стила. Ама на по-дебелите струни по-ми се отдава (тапинга). Та не знам ти какво точно имаш предвид.С 2 пръста един върху друг - what the fuck???? Ми хуу. До са не съм видял некой урок, в който да не се каже, че трябва да го праиш с два пръста... ама хуу... явно яко разбираш... баса е тъп и лесен инструмент... ай метали си там на воля, аз ще си свиря басови тъпни! Цитирай
AXE Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Stuart Hamm прави тапинг със всичките си пръсти поотделно! И не са карайте Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Stuart Hamm прави тапинг със всичките си пръсти поотделно!И не са карайте А аз ям със всичките си пръсти, ама не съм Стю Хам ахаххахахаха Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 които на каквото си иска да свири Цитирай
Recommended Posts