ssik Публикувано Юни 16, 2010 Публикувано Юни 16, 2010 какъв вид, глас определяте индивидът ? колкото и да е трудно Съжалявам за лошото качество който може да чуе и да определи до някаде някой от характеристиките мерси ! колко е висок (горе долу) какъв вид(горе долу) и какво мислите (горе долу пак съжалявам за качеството просто ни стана интересно да чуе кадърен музикант да си каже мнението ? че ние неможем май да определим ето тук записи >> http://www.4shared.com/audio/INgulgwE/bed_of_roses_PR.html http://www.4shared.com/audio/GJ8iEtdZ/fear...Dimplam_22.html Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 "някой от характеристиките " хм ???1.на Бон Джови песента... от 0:14 до 0:16: браво !...и защо не я е изпял до края така???... вместо да пее по "американски" с преиграно произношение и особено на 0:26: този vocal fry дето го прави е извънредно неприятен, вместо да го изпее чисто и музикално, както съм сигурна би могъл, ако си постави за цел или ако послуша изпълнениет на Джон по-внимателно... 2. Fear of the dark : проблем: Аз съм ГОЛЯМА фенка на Брус!!! сега сериозно: младежът разчита на въпросния фрай, обаче много несигурно преминава в различен регистър и в добавка с това преиграно и изкривено произношение(плюс избраният ефект), звучи като комично копие на Алис Купър на куплета... Пее си вярно и има(от гледна точка на диапазон) потенциал да може да изпее и двете песни страхотно. Но преиграването в произношението и накъртващия фрай го спират да бъде много по-добър певец. За "характеристиките" : разпейте го от най-нисък до най-висок тон и ще разберете какъв глас е...или пък запишете как го разпявате и пуснете да чуем... За какво ви е нужно това всъщност?? Цитирай
ViciouS Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Фрай-а му разваля красотата на гласа.Супер гадно е да се мъчи да прави нещо, което не може...и да го преиграва.... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 ето тук е обяснено добре какво е и как се прави(и пример кога би могло да се ползва), пиши ако не разбираш английски Цитирай
Infinity Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Напълно съм съгласна с Вяра, като трябва да добавя, че пичът пее също така доста неритмично. Допускам вероятност това да е нарочно, но е просто прекалено, както и фрая и произношението. Като цяло има някакво престараване, за сметка на точното интониране и чистото пеене. От това, което чувам го определям като баритон, въпреки че наистина най-точно ще е да го запишете как се разпява и да го пуснете тук. Да добавя: вокалистът е много талантлив, просто му трябва малко солфеж, малко уроци и ще стане приказка. Успех на момчето! Цитирай
JD Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Дамите съвършено са дефинирали проблемите (според мен). Само да добавя: пичът определено има глас (колкото и профанно да звучи това), прекалява с т.нар. fry, но има и друго нещо - мисля, че не се чува достатъчно добре, не е свикнал с гласа си, със singback-а или не знам с какво. По друг начин не мога да си обясня бруталната неритмичност. Цитирай
ssik Отговорено Юни 18, 2010 Автор Отговорено Юни 18, 2010 неритмичноста е от записа ! и м/у другото вокала не е разпяван преди тези записи . все пак мерси на тези който се изказаха ! Цитирай
ssik Отговорено Юни 18, 2010 Автор Отговорено Юни 18, 2010 иксам да попитам , как най-лесно и бързо може един човек да се разпее единствено чрез компютър смисал сяда и пуска нещо определено но какво и как , някой ако може да помогне ,МЕРСИ Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 ако искаш пиши ми на скайп this_little_bird да ти пратя няколко подходящи файла Цитирай
ultramega Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 неритмичноста е от записа ! Това май няма как да е вярно Хубавото е, че като сме свирили на живо, не е така изявено и е в много по малки количества. Цитирай
peterko Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 (Редактирано) Кажете на момчето да се оптусне при следващите записи (да удари 1-2 коняка не повече - за кураж ) и смъкнете песента с 1,5 - 2 тона ( на jovi ) относно фиър .... - това не е неговата песен... ако спре да се лигави чак толкова. и да слуша записа на места гълта думи (чува се компресия в началото на думата и след 2-рата сричка заглъхва и нищо не се разбира да диша правилно най-вече Като цяло гласа е тип имитатор... но това не е страшно, всички минаваме през тоя период Редактирано Юли 11, 2010 от peterko Цитирай
Flame Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Човекът има много готин глас и наистина звучи супер! На моменти. Маниернеченето в песента на Бон Джови... Звучи откровено казано грозно. Не го казвам като упрек, а като насока, понеже е очевидно (ушечувно), че човекът си има потенциал. Проблемът не е в имитацията, и както каза петерко, това няма да е проблем, но трябва да се постави граница някъде... Тип глас?... Втори тенор? Или някакво високо баритонче... Не може да се определи точно от записа. Мога само да кажа, че не е втори бас Цитирай
peterko Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 иксам да попитам , как най-лесно и бързо може един човек да се разпее единствено чрез компютър смисал сяда и пуска нещо определено но какво и как , някой ако може да помогне ,МЕРСИ Пиши ми на Скайп за да ти пратя програма за подобни неща Ear master school се казва софтуерът и е не само за разпяване но и за трениране на слух ритмичност диктовки и прочие Отне ми доста време да намеря кракната версия Цитирай
janin87 Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Съгласна съм с Flame гласът е висок,но не съм сигурна дали е първи баритон или тенор.Момчето има потенциал ,но това имитиране е ужасно.Моят съвет е да се опиташ да намериш собствен начин на пеене,имаш много хубава бленда и не е задължително да пееш песните в оригинални тоналности,и аз мисля че трявба да ги транспонираш в по-ниски по този начин няма да се изгуби красотата на гласа ти ако за това се притесняваш. Цитирай
Recommended Posts