sub_eleven Публикувано Декември 19, 2004 Публикувано Декември 19, 2004 незнам колко от вас са запознати с тоя модел. Четох отзиви за 505 и 707, но за 606 един единствен - положителен. Купих си го преди седмица и съм доста доволен. Така да се каже в patch-овете по default имаше разни не лоши дистери.....абе гола вода са повечето..обаче какъв дистер си направих с мои настройки - не е истина. Някой ако е със Zoom 606 да му ги напиша в ЛС ако иска.....та така...кажете си мнението за модела..... ако не се сещате за какво става въпрос=> http://www.zoom.co.jp/english/models/606/pdmodel.html Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 аз моя бивш 707-2 с удоволствие го разкарах. ако не го бях продал шях да го метна през джама наи вероятно. за 606 не ща да кометирам. behringer vamp - the true! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 аз свиря също със този модел zoom/606/ ....май е най-неизвестния от всичките модели..поне за него намерих най-млако пачове....а ми напиши твоя пач Цитирай
sub_eleven Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 drive-a ти e нa metal 7th => 30 ефектите са както следва: patch level=>26 comp/limit=>C3 Wah=>off drive=>nt.(не съм сигурен как се пише=>това е на дисплея) EQ=>13 contour=>9 znr/amp=>b1 mod/pitch=>off педала-a e assigned na delay.... na men mi zvu4i ubiistveno...probvai go.... п.п дай ми някой твой пач, ако имаш готини и линкове в и-нет за пачове... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Съвсем не мисля, че 606 е зле!!! напротив - в момента цената му е 190 в Малкия ЦУМ, което значи, че на други места ще е дори по-евтин! За тази цена, продуктът е доста добър. Имах такъв преди време. За хард-рок върши добра работа. Е, зависи от изискванията все пак! Rock On! :guitar: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 http://www.devkings.com/hotlicks/patchsites.htm Ето тук може да намериш patch-ове за zoom 606....Аз в момента не съм вкъщи,но като се прибера ще ти напиша patch-ове. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
sub_eleven Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 (Редактирано) http://cifraclub.terra.com.br/zoom/zoom606/ намерих тоя сайт преди малко....има много добри пачове а твоя линк нещо не работи, надявам се временно Редактирано Декември 20, 2004 от sub_eleven Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 тва ми е пача за резачка: patch level:27 comp:C3 wah:off drive:Mt gain:28 EQ:40 contour:2 znr/amp:S9 mod/pitch:C1 Del/rev:E3 time:28 Цитирай
sub_eleven Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 пробвах ти дистера много е добър...... тука от половин час свиря с твоя и един друг от този сайт дето постнах и не мога да реша кой е по-добър твоя звучи повече като Металика, а тоя от сайта бие малко на Пантера ше правя едни записи и се чудя кой от двата да използвам....може би няма да е твоя щото много басово звучи...ама иначе май е по-як Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 а солата с какъв пач ги правиш? Цитирай
sub_eleven Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 пич аз на сола ич не се кефа някак си никога не ме е кефело нито да ги слушам, нито да свиря :guitar: кво да се направихора всякакви Цитирай
Recommended Posts