venki Публикувано Юни 13, 2010 Публикувано Юни 13, 2010 (Редактирано) DJ_Venki на 26 години от Варна,средно-специално (нищо общо с музика) свирил съм малко на класическа китара но започнах да работя главно на компютъра и тепърва ще си взема миди клавиатура.Любима музика за мен е филмовата музика,инък слушам и харесвам всичко.През възрастов период 17-21 работих като дисководещ и тогава ухото ми се отвори така да се каже към музиката като цяло.След дълга пауза,нещо все ме дърпаше назад и реших отново да се занимавам с музика,макар и не професиоално.Преди месец започнах да правя Beat- ове за няколко приятеля рапъри и в същото време си правя и мои неща.Правя го за удоволсвие и душевна наслада в раздел Авторска музика ще пусна линкове на няколко мои творби.Надявам се професионалистите в бранша да ми казват каде са ми грешките,та да мога да ги отстранявам. Редактирано Юни 13, 2010 от venki Цитирай
Recommended Posts