Георгиев Публикувано Юни 12, 2010 Share Публикувано Юни 12, 2010 Здравейте, купих си преди по-малко от месец една новичка лъскава... евтина китайска акустична китара, но за толкова стигат парите. И аз много си и се радвам де, но днес я изпуснах и тя се удари в пода. Явно това, че е евтина си каза думата, защото старата орфейка колкото и да я изпускам нищо и няма, но на тази ръба се обели много грозно. Моля кжете какво мога да направя по въпроса, та да отстраня проблема, защото много ме е яд. Четох за ремонт с капка канаконлит, но това не е само лака. Кажете някой ободрителен коментар, че ми отиде настроението за цялата седмица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 12, 2010 Share Отговорено Юни 12, 2010 1 вариант - кръпка, шлайф, лак. 2 вариант - кит, шлайф, лак. 3 вариант - свикваш с пробойната и чакаш четвърти вариант. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Юни 12, 2010 Share Отговорено Юни 12, 2010 Според мен както я гледам тая дупчица мисля че няма да е проблем както казва колегата с малко смола ли какво там да смесиш малко дървени стърготини и да я китнеш с тая смес.После леко шлайф,лакираш и си готов.Не мисля че е трудно много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 Епоксидна смола + стоманена вълна мисля че ако си внимателен и не "оплескаш" около дупката няма да имаш трудности с това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 Епоксидна смола + стоманена вълна - това ще е най-здравото място в цялата ти китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts