T.L Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 здравейте , аз съм нов в форума , имам една идея за домашно студио за това лято , кажете дали ще стане работата , предимно ще записвам китарата и вокала ето я схемата : http://picbg.net/img.php?file=b2047fd057ccc16b.jpg нещата ги гледам от eshop.bg-audio.com Цитирай
T.L Отговорено Юни 14, 2010 Автор Отговорено Юни 14, 2010 е ,ако никой не отговаря май по-добре да я махаме тая тема , преобмислих нещата , май по-добре ще си взема M-audio Track Pro отколкото кубе и U Control , поне записването ще е по-качествено и да не купувам допълнително фантом захранване за кондензиран микрофон , жалко 4е няма да имам собствено кубе за китара , ама кво да се прави , бюджета е малък , колкото и да ми е голям интерес-а пак няма да стане , поздрави Цитирай
peterko Отговорено Юли 10, 2010 Отговорено Юли 10, 2010 за Кубе - Guitar Rig и си решаваш проблемите със Кабинета, главата, микрофона, ефекти и прочие... Наблегни на това, от което ще чуваш Цитирай
homerecords Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 брат с тая снимка как да ти отговори някои , виж как се пита аз нищо не разбрах от тая снимка и писане с химикал подходи по сериозно за да ти се обърне внимание Цитирай
Recommended Posts