Glacierise Публикувано Февруари 12, 2006 Публикувано Февруари 12, 2006 На гмаил-а има едно мое ново произведение Забафлявайте се Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Ееееее Ице па изби рибата у Язовиро Тва ше има да си го връткам години........... Многооо яко!! Особенно по едно време като почне леко тип "Star Wars"!!! Евала на такива съфорумници!!! Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Парченцето е добро, малко МИДИ . И да - като се включва ритмичната част (от 2:17мин.), не малко а направо си е Duel Of The Fates от Star Wars Episode I. Малко е остра флейтата (или кавото си използвал за солото). Средните са доста усилени и кънти неприятно. Но като изключа тези неща за микса, парчето е разнообразно и готино. Добре си го замислил, но е можело малко и по звука да поработиш или ако сядаш някога да го дооправяш, поработи в/у тази част. Успехи :guitar: Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 Ше го дооправя, определено За Duel Of The Fates - приемам, въпреки че съвсем не е буквално изкопирано Мноооооого ме кефи това, и триааше да си го изкарам по някакъв начин Във флейтата съм насложил два инструмента, което изглежда беше грешка, обаче ше го оправя Свга поне сваля ли се цялото парче? Триаа да е 7:30 мин? Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Ами да цялото си беше 7:30 А за другото аз не казвам, че си го копирал на 100%... ами на около 80-85% Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 Ехехе Ами не е копирана партията, обаче духа е същия, признавам Все пак е само една партия, нали Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 ОК дай да не се надлъгваме , така или иначе е една малка част от цялото произведение, а то както казах си е готино Цитирай
Recommended Posts