metalhammer Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 (Редактирано) Принципно потенциометъра на дънлопските уа уа са с пластмасово зъбно колело на оста на пота . Както виждам самия пот е CLAROSTAT. CLAROSTAT са много качествени потенциометри произвеждани в бяла държава. Цените на обикновен RV4 CLAROSTAT са около 10 евра парчето. Като включим и това че потенциометъра е специфичен и има монтирано пластмасово зъбно колело - цената набъбва. Ето тук може да провериш наличноста на 100к CLAROSTAT в единствения дистрибутор за бг: цък Нямам време да преглеждам аз и незнам дали линка ще работи. Предвид всичко нагоре мисля е ясно защо цената на потовете е толкова голяма. На пук на всичко аз не бих си купил пот от търгашите в бг които надуват още и още и без тва високата цена на оригинален такъв пот..... Редактирано Юни 7, 2010 от metalhammer Цитирай
dean_dime Отговорено Юни 7, 2010 Автор Отговорено Юни 7, 2010 Да, но прдвид това, че не виждам друга алтернатива, май нямам избор. А дали със сигурност има в РФ (в смисъл такъв, че след 1-2 месеца ще ходя до Дайнакорд за 1-2 покупки и може да мина и през РФ)? Цитирай
Recommended Posts