7thString Публикувано Юни 3, 2010 Share Публикувано Юни 3, 2010 Зарибих се да пробвам един paintjob(не идва от blowjob!!!) върху моята брадва и за целта трябва да я изкормя за известно време, както и да сваля грифа. Въпроса ми е, понеже грифа сигурно ще прекара няколко дни/седмици самотен в шкафа, да разхлабя ли изцяло truss rod-а докато е свален? Логично е това да е правилно, защото иначе без струните ще напъва да криви дъската назад, но все пак да питам за компетентно мнение Другия ми въпрос е по бояджийската работа - някой пробвал ли е swirling? Става дума за ей тава: Ако някой пази готино описание как става точно, ще се радвам да сподели Аз чета за момента, но нали знаете - винаги убягва някой малък детайл, заради който после почваш по всички роднини до девето коляно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 3, 2010 Share Отговорено Юни 3, 2010 Отпусни го, но преброй оборотите. Ще ти е по-лесно после. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юни 3, 2010 Share Отговорено Юни 3, 2010 ^^ И задължително белязка на болта и на тялото, както при смяната на автомобилни ремъци! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Юни 4, 2010 Автор Share Отговорено Юни 4, 2010 Благодаря Снощи разглобих дъската. Отбелязах позицията на truss rod-а и тъкмо се настроих да броя, но се оказа, че той се отхлаби за по-малко от оборот напълно. Тръгнах да стягам малко за да видя да не би да направих голямата беля, но няма лъжа, няма измама. А може би не е бил стегнат по принцип достатъчно, което може би обяснява бъжденето на едно прагче. Тоя уикенд предстои специално ново фитнес упражнение - хеви шкуринг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts