Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Зарибих се да пробвам един paintjob(не идва от blowjob!!!) върху моята брадва и за целта трябва да я изкормя за известно време, както и да сваля грифа. Въпроса ми е, понеже грифа сигурно ще прекара няколко дни/седмици самотен в шкафа, да разхлабя ли изцяло truss rod-а докато е свален? Логично е това да е правилно, защото иначе без струните ще напъва да криви дъската назад, но все пак да питам за компетентно мнение :lol:

 

Другия ми въпрос е по бояджийската работа - някой пробвал ли е swirling? Става дума за ей тава:

Ако някой пази готино описание как става точно, ще се радвам да сподели :no: Аз чета за момента, но нали знаете - винаги убягва някой малък детайл, заради който после почваш по всички роднини до девето коляно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря :greenangel: Снощи разглобих дъската. Отбелязах позицията на truss rod-а и тъкмо се настроих да броя, но се оказа, че той се отхлаби за по-малко от оборот напълно. Тръгнах да стягам малко за да видя да не би да направих голямата беля, но няма лъжа, няма измама. А може би не е бил стегнат по принцип достатъчно, което може би обяснява бъжденето на едно прагче. Тоя уикенд предстои специално ново фитнес упражнение - хеви шкуринг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.