Jump to content
Българският форум за музиканти

Esp Ltd Alexi-200


EvilMaster

Recommended Posts

Явно не разбираш какво ти казвам. Не давам определения на цената, казвам просто, че тя не зависи от това дали е Horizon, MII, EC, EX и т.н. Това са имената на съответните форми. Цената зависи от конкретното изпълнение, което се обозначава обикновено с някаква цифра. Примерно има EC 100 за 400лв, а EC 1000 от делукс сериите е 2000лв. Надявам се вече чаткаш :lol:

 

Колкото до това, че BC Rich не ти харесват като звук....както надявам се си разбрал от горния абзац има китара и китара на една и съща марка. Както всяка друга марка и BC Rich има ниски класове, които вероятно са същите като ниските класове на другите марки. Просто ако искаш обективно сравнение сравнявай китари от еднакви класове, а не каквито и да е от различни марки.

 

Не, аз имам чувство за хумор, но ти нямаш речник :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

И за цената не си прав. Защото има китари с много добро изпълнение, които са евтини, защото примерно са произведени в Япония а не в САЩ. Както и обратното - има и скъпи китари, които не са с необходимото качество. Тук говоря за доста марки китари.

А специално за ESP: характеристиките на Horizon, MII и някой по-евтини модели са почти на 100% еднакви, с малки разлики.

Въпроса е, че по мое мнение ESP отделят доста по-голямо внимание на качеството в по-скъпите си модели. От Standard нагоре.

Редактирано от horsefucker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@horsefucker

Абе и двете са в Азия, но разликата м/у Индия и Япония е същата, като разликата м/у JS30RR за 400 лева (за която ти си мислиш, че говоря) и RR24 за 4-5 пъти повече пари, която съм извадил на дивана зад мен. :punk_guitar:

Все пак си имаш свои предпочитания към "пръчките" (казано по твоему) и няма кво да ти се бъркам, а щом ти допадат Kelly и Soloist сериите още по-малко.

 

П.П.: Мене ако питаш, няма такъв, който да е ходил в Щатите или в централна Европа и да не е свирил на USA китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Просто доскоро притежавах Jackson Sl1, а съм свирил дълго време - около 2 месеца на RR1T. И Sl1-цата ми беше много по-удобна.

 

А относно индийските и японските стоки - просто няма база за сравнение. Не само за китари. Като цяло японските стоки са доста качествени и в много случай са доста по-качестени от щатските. Въпроса е, че понеже пише "Произведено в САЩ" цената изкуствено се надува, защото Щатците са арогантни и си мислят, че тяхната държава е най-великата на света, поради което ръчния труд там е по-скъп. :girl_cray2:

Редактирано от horsefucker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина в Щатите ръчния труд е по-скъп, отколкото в Индия и Китай. Не бива да се учудваш и да търсиш обяснения на факта в "арогантността" на държавата.

Ако не им харесваш стоката - подминаваш. Всяка голяма фирма има върхови модели, които дават и звук, и удоволствие при свирене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.