HOSHUNKOV Публикувано Май 29, 2010 Share Публикувано Май 29, 2010 Каква е разликата между EA Tremolo - Pulsar Tremolo да ви замоля да ми отговорите )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 (Редактирано) EA Tremolo е вид тремоло, схемата на което са публикували през далечната 1968 година в списание Electronics Australia, което се превръща в голям успех в DIY сферата, защото не е много трудно за изработка за някой, който се занимава с товаи има известен опит. От името на списанието идва и това EA - Electronics Australia, което се е превърнало в нарицателно за това тремоло. Pulsar тремолото е версия на Electro-Harmonix, по-скоро solid-state варианта. Electro-Harmonics имат и лампово тремоло, което пък се казва Wiggler (игра на думи - pulse и wiggle, заради специфичния звук на тремоло ефекта). Иначе мисля, че все си говорим за тремоло ефект, просто имената са различни, а не че самите ефекти имат някаква съществена разлика като звук. Редактирано Май 30, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HOSHUNKOV Отговорено Май 30, 2010 Автор Share Отговорено Май 30, 2010 Благодаря Аз бях останал с впечатление, че са два типа различни тремола, но явно съм сбъркал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 (Редактирано) Надявам се не става объркване и единия да говори за китарният ефект тремоло, а другия да си мисли, че става въпрос за термолото на китарата (флойд, фендер тремоло, т.н.) едит: (а трети да си мисли за тремоло пикинг ) Редактирано Май 30, 2010 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HOSHUNKOV Отговорено Май 31, 2010 Автор Share Отговорено Май 31, 2010 Мисля че е ясно, че става дума за китарният ефект тремоло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts