arebegai Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Това "нещо" е измислено в процеса на запис,който започна точно в 17:33 пазарджишко време.Всичко е съчинено и изсвирено на прима виста,освен ударните,които ги имам готови.Пробвам се в различни стилове,защото все още ми е интересно.Парчето не съм го кръстил,но работното заглавие е "Булшит".Нека хората от планетата Джаз да кажат дали става за нещо,и ако може да ме светнат в каква тоналност свиря. Приемам всякакви забележки,ругатни и скандирания "Вън!".Похвалите не са добре дошли. http://soundcloud.com/ivan-5/jazzy Цитирай
ultramega Отговорено Май 28, 2010 Отговорено Май 28, 2010 Далеч съм от планетата Джаз, за да дам компетентно мнение, но защо не опиташ барабаните да ги суингираш. Мисля, че съвсем друго звучене ще придобие. А също така , малко да понамалиш хоруса и другите пространствени ефекти . Цитирай
arebegai Отговорено Май 28, 2010 Автор Отговорено Май 28, 2010 (Редактирано) Чесно да ти кажа,не знам как става това суингиране.Аз съм използвал готов мп3 семпъл (около 7-8 сек.),който се повтаря постоянно.Изпитвам ужас от редене на vst инструменти-пробвах веднъж и повече не искам такова мъчение. За тая работа трябва някой,който има опит и се справя лесно с подобни задачи. Редактирано Май 28, 2010 от arebegai Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 28, 2010 Отговорено Май 28, 2010 Според мен проблемът на барабаните не е в суинга, а в това че са малко еднообразни и не съответстват на акцентите на мелодията която е много интересна като структуря и като цяло ми допада този начин на мислене Може да се помисли и за още един инструмент като сакс например Ще се получи многог забавна игра Цитирай
Recommended Posts