fReErUn_BoY Публикувано Май 26, 2010 Публикувано Май 26, 2010 (Редактирано) 1)Nickname: FB или просто Виктор 2)Възраст: 17 още малко и ще са 18.. 3)Образование: Основно все още.. скоро и средно ще взема.. и може би после висше.. 4)Вашият инструмент/и: До преди месец-два имах синтезатор: Yamaha PSR-270, но го продадох и си взех миди-кийборд - M-Audio Axiom 49 имаме и още едно миди: M-Audio KEYRIG 49 имам и една акустична китара на бащата, но ми предстои да се науча да свиря на нея.. пък на тавана даже има и гъдулка.. 5)Предпочитан музикален стил: Не се ограничавам от стилове.. но мразя чалгатаа!! ) а иначе си слушам: Рок, Пънк-рок(не толкова твърд пънк.. ама и той не е толкова зле..) тук там малко Дръм енд Бейс.. някой мелодични яки.. и тук там Хип-Хоп... 6)Вашият вдъхновител: Занимавам с композиране и продуциране повече на хип-хоп и затова съм се вдъхновил от яките продусери.. The Neptunes, Pharell, Timbaland, Dre, Tr1ckmusic, DJ Darkstep, Denyo и Jo, а иначе също много се надъхвам от китари: The Offspring, Limp Bizkit, Zebrahead, Korn, Rise Agaisnt The Machine, (Gorillaz не точно китари но..) и още много други... 7)Досегашни проекти: Ами имам доста ремикси общо взето: за момента може да се каже, че съм работил с рапърите от Ka$ino, Slawek и Reknail също Goosh (от The Center), Изстрела и BenGzzle. Всичко това в един Re:Mixtape (Ka$ino 10 Години) - Дръпни от тук за целия пакет или само моите ремикси+инструменталите: От тук . Също вмомента готвим една песен заедно с Youngbbyoung и Tr1ckmusic за сега толкова, че много се разприказвах.. 8)Странични интереси: Ами извън музиката съм пълен идиот.. обичам приятелите си.. практикувам Фрийрън (Ямакашитата дето скачат из града.. салта, премятания, скоци.. общо взето кефя се на екстремните спортове..) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): От Варна съм.. Занимавам се с музика от 6-7 годишен.. мама и тате ме записаха на уроци по пиано.. ходих там 2-3 години.. и после се спрях.. от тогава имаше малка пауза.. след време почнах да си свиря по слух разни песни.. по едно време брат ми беше дръпнал една програмка (Fruity Loops) и от нея тръгва всичко това става преди 4-5 години когато беше излязла 3-тата версия. До сега си работя с нея, също и с Reason, а от месец-два и с Cubase.. От към стилове композирам по често хип-хоп бийтове, но и се кефя да правя разни рок-ове с китари, барабани.. и съм изненадан, че доста добре се получават за такъв хост като FL Studio.. правя и разни денс, поп инструментали и така.. Благодаря много за отделеното внимание! Ето и линк където да чуете мои песни: Цъкни тук за да чуеш! П.П. Скоро ще пусна някой нови тракове там.. готвя едно много яко пънк-рок парче.. ще видя дали ще записваме вокала на един приятел.. пък ако не.. ще очаквам предложения от вас ако имате някои идейки Ако има нещо - email: freerun_boy@abv.bg Благодаря! Редактирано Май 26, 2010 от fReErUn_BoY Цитирай
arebegai Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Малко раничко си се представил,изчакай още година-две... Та добре дошъл! И честно да ти кажа,за пръв път чувам рап по Вапцаров! За фрийрън-а какво да кажа:това ми е най-непонятното занимание.Не мога да схвана какво ви пречи да се движите в права линия?Научно доказано е,че се стига по-бързо. Не бе,аз така си говоря,щото съм тежък и тромав,но ако ме накараш и мене да прескачам огради,направо идвам с оксижена... И вече няма да има огради. Цитирай
rinti Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 То и това е начин Добре дошъл И аз лятото се скачам из града но не съм особено добър, защото само лятото го практикувам от време на време. Цитирай
fReErUn_BoY Отговорено Май 27, 2010 Автор Отговорено Май 27, 2010 Вие тука кви музиканти само за скачането ми говорите пуу Цитирай
arebegai Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 И за музика ше говорим. Песните ти звучат много добре!Аз бях фен на рапа,преди да стана чалгар. (не наистина де) Как са записвани?В песента Love ударните на живо ли са записани,или са VST? Тая за демона и тя е хубава.Вие там "east side" много 'убав рап пра'ите. И да знаеш,че след полунощ съм пиян,затова не ми обръщай много внимание. Цитирай
fReErUn_BoY Отговорено Май 27, 2010 Автор Отговорено Май 27, 2010 е мерси мерси чалгар такъв.. еми не ударните са VST (Addictive Drums) даее големи сме рапери тука хаха ;D еми наздраве тогаа Цитирай
fReErUn_BoY Отговорено Септември 3, 2010 Автор Отговорено Септември 3, 2010 Ето тук качих нови бийтове: SOUNDCLOUD ако имате интерес пишете! Мерси! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 (Редактирано) Добре дошъл, нямам време да слушам засега, но ще обърна внимание. Между другото като спомена Деньо, един/една съфорумник/чка в ето тази тема търси негов инструментал, би ли могъл да му помогнеш? Редактирано Септември 3, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts