MMateo Публикувано Май 25, 2010 Share Публикувано Май 25, 2010 Съфорумци... Знам че темата ми не е за тук но вие сте единствените който могат реално да ми помогнат... Имам колони Jamo s-406 на който им изгоря пищялката. От 3 дена си търся място от където да мога да си я поръчам или просто да си я купя... Проблема е че ми изтече гаранцията не ми се дават 20 лв за диагностика след като знам какво ми е на колоната а искам самия говорител, та бих ви помолил ако случааааааайно имате някаква информация къде мога да пробверя във СОФИЯ дали случайно имат такава или някаква подобна... Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludmata Отговорено Май 26, 2010 Share Отговорено Май 26, 2010 (Редактирано) Заповядай: http://www.megavoice.bg/ - хората са точни и коректни, доста неща съм купувал от тях. Най добре сваляш пищялката и носиш при тях, предполагам могат и да я ремонтират, а ако не ще ти намерят нещо подобно... Дано не се сметне като реклама, аз лично нямам нищо общо с фирмата! Редактирано Май 26, 2010 от ludmata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deian Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 Няма как да си помагаме без да посочваме адреси, фирми, хора, телефони и т.н.-как иначе ще се свърши работа? Така, че не би трябвало да се приема за реклама. Пищялката може да се тества и в къщи с комбиниран уред или с обикновена батерия от 9волта /виж пак параметрите на колоната но досега не е имало проблем/. Не чуеш ли лек звук-мъртва е. Пищялки има и в една пряка на Пиротска срещу малкия ЦУМ. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fear Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 Относно магазина в пряката на пиротска срещу малкия Цум, мога да попитам дали има това което търсиш, защото имам познат който работи в съседство с въпросният магазин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts