kitaratapesho Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Въпросният младеж се качва да изджеми едно соло в църквата. Музиката е смесица от соул, госпел, блус, джаз. Стилът на свирене на Кори е изключително искрен и интересен. Амин! 1 Цитирай
angelvoice Отговорено Март 26, 2011 Отговорено Март 26, 2011 ^ Страхотно звучи! Благодаря за линка. Познавам такъв пианист жалко, че е далеч от България вече! 1 Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 26, 2011 Отговорено Март 26, 2011 То че яко свири младежа,яко е . Ама и тея всичко каквото изсвири ахкат и охкат все едно свири нещо нечувано никога...направо нямам думи Ако на се радваха по същия начин трябваше да получат инфаркт с инсулт едновременно Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 28, 2011 Автор Отговорено Март 28, 2011 (Редактирано) ^Концертният джаз и църковното р'н'б/соул са стилове с различна насоченост. Едното е музика за слушане и възхищение, другото (второто) е музика, която се свири, за да се възхвалява Господ и да се изпадне в транс/молитва/медитация. Затова всичките се кефят толкова на всяка фраза изсвирена от Кори - за тях това е като молитва, а дарбата на Кори е дадена му от Господ, за да свири и кара хората да се чувстват добре. Пешо П.П. Не съм религиозен, но съм бил в "черна" църква и съм усетил атмосферата. Редактирано Март 28, 2011 от kitaratapesho Цитирай
Recommended Posts