One_Voice Публикувано Декември 18, 2004 Публикувано Декември 18, 2004 мислех си дали трябва да цакам на някой за да имам нет.радио . кадето 6те вьрви музика която хората дето я свирят едвали 6те имат претенции за заплаштане Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 19, 2004 Автор Отговорено Декември 19, 2004 а без него. ?????? става ли Цитирай
AXE Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Не. Без реално IP можеш да пускаш радио само по локалната мрежа. То не е скъпо реалното IP - при моя доставчик струва 10-15 кинта за 6 месеца. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Аве не е само до реалното IP Трябват си и няколко други екстри... ако ме питаш просто няма смисъл... zull.org find-bg.com виж ги тия две неща. Имат радиа. Тоя дето прави find-bg.com се е регистрирал и тука, така че можеш да го питша лично. а #zull в UniBg е канала на zull.org Можеш и там да попиташ Успех, ама ако ме питаш няма смисъл. Цитирай
Recommended Posts