Svet Публикувано Февруари 7, 2006 Публикувано Февруари 7, 2006 (Редактирано) как сте с чупенето на инструментите или обурудването... случва ли се в BG и то кога,ако?! щото намен лично не ми се е случвало,НО МИ СЕ Е ИСКАЛО!!! :evil: Редактирано Февруари 7, 2006 от Svet Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 по скоро ще счупя главата на тоя дето ми докосне барабаните с лошо :read: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
7thString Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Навсякъде, където се случва, хората чупят евтини копия на китарите си. Тук, понеже хората кинти нямат за един инструмент, едва ли биха си купили още един само за да го счупят Пък и от друга страна е тъпо и банално, поне според мен. Има 100 други начина да трогнеш публиката. Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 За мен лично чупенето на инструменти винаге е било тъпотия Както каза 7thString има и други начини да впечатлиш публиката Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Едно от нещата, което винаги ме е вбесявало е чупенето на инструменти. Това, според мен е огромно неуважение към инструмента като цяло, освен че е абсурдна вандалщина. Изобщо като цяло не мога да разбера какъв е тоя импулс за унищожение. Какво по-лесно от това да строшиш нещо? Защо някой не вземе да сглоби китара на сцената и след това да свири на нея, вместо да свири на нея и после да я потроши... За мен това са просто глупости и безмислена, криворазбрана гъзария. Цитирай
7thString Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 В тази връзка, наскоро гледах по FTV една кукличка препасана с един Universe. На средата на подиума как се завъртя та китарата падна и половината боя отдолу остана на пода. Много тъпо ми стана. Оная само се изхили и извлачи китарата за главата като тялото се стържеше по пода... но цоммент Цитирай
Svet Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 предполагам,че ако живеехме с манталитета на хора които разполагат свободно с парите си щяхме да си го позволяваме и то,доста често... обаче ние не само сме свикнали да стискаме здраво тва което имаме а и да му се радваме до безграничие,щтото ни е единственото :exclaim: и се превръщаме в ценители...:violin: ма да си кажа чесно,нямаше да ми е зле да съм целител с пари... Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 как сте с чупенето на инструментите или обурудването... случва ли се в BG и то кога,ако?! щото намен лично не ми се е случвало,НО МИ СЕ Е ИСКАЛО!!! :evil: има една пловдивска група която го направи на един бирфест.Но според мен това нямаше кои знае какъв ефект и е малко глупаво...не виждам какво може да се парадира по този начин освн простотия .се пак не сме някоя държава като Германия където за един концерт си избиваш парите за апаратурата(или поне за инсрумента) аз лично не бих направил такова нещо Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 ма да си кажа чесно,нямаше да ми е зле да съм целител с пари... все пак не всичко е пари,нали Цитирай
Svet Отговорено Февруари 12, 2006 Автор Отговорено Февруари 12, 2006 Веднъж спрасках един акостичен Орфей,ама щото вече половината му гриф беше изгорял... и пожар в стаята ти май е добър стимул да счупиш нещо а... е вярно,нее кат ония пловдивските момчета,които,вярвам са си направили туй СКЪПО удоволстви само веднъж,че може и да са съжелявали след това.. :think: Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 даржа да подертая KingdomX китарата не струваше и 5 лева.таиче нищо ново под сланцето.а секи може да чупи кокото си изка.ако може да си го позволи защо да не. Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 даржа да подертая KingdomX китарата не струваше и 5 лева.таиче нищо ново под сланцето.а секи може да чупи кокото си изка.ако може да си го позволи защо да не. ми ти така що не земеш да потрошиш малко тъпани само щото не стрували и 5 лева Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Аз не - но майка ми не особено артистично ми беше надянала една орфейка на врата. Много години по-късно ротния ми в Чирпан разправяше: - Ако тая цигулка (китарата ми) не изчезне от спалното, ше 'одиш като испански грант (сещай се тия с големите яки). Иначе - еба си баровската тема! А с к'во си возите нещата до свирня. Щото и на мен ми се е искало 2-ма хамали и шофьор Цитирай
Svet Отговорено Февруари 19, 2006 Автор Отговорено Февруари 19, 2006 В едно даскало една лапетия си спраска барабаните много брутално... На двора се мъчиха да свирят нещо и барабаниста си проби солото и се почна после една... жал ми стана... от тогава не съм ги виждал да свирят тия.. Цитирай
Recommended Posts